REKLAMI GEÇ

MHP’li adaylar seçim turunda

MHP’li adaylar seçim turunda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları, Denizli’yi karış karış geziyor. Cafer Birtürk ve İsmail Yarımca, eski milletvekili Ali Keskin ile birlikte Tavas’a çıkartma yaparken, Zafer Kaplan ise Baklanlılar ile buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2015 Salı, 16:18

MHP adayları, 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışma temposunu her geçen gün biraz daha yükseltiyor. MHP Denizli ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk ve dördüncü sıra adayı İsmail Yarımca ile eski milletvekili Ali Keskin, seçim çalışmalarını Tavas’ta sürdürdü.

ic-cafer

MHP Tavas İlçe Başkanı İbrahim Davulcu ile birlikte ilçe pazarını gezen, esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Birtürk, Yarımca ve Keskin, MHP’nin seçim beyannamesinde yer alan bilgileri paylaştı. MHP’nin problemleri çözmek için iktidara talip olduğunu anlatan MHP adayları, kendilerine iletilen istek ve sorunları da dikkatle dinledi.

ic-kaplan

ZAFER KAPLAN BAKLAN’DA
MHP beşinci sıra milletvekili adayıZafer Kaplan ise, eski milletvekili Salih Erbeyin ile birlikte Baklan’ı ziyaret etti. MHP’nin “Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek” başlığıyla sunulan seçim beyannamesinin toplumun her kesiminde büyük takdir gördüğünü söyleyen Kaplan, “7 Haziran’da milletimizin desteğini alıp, AKP’nin devletin kurumları, milli ve manevi değerler ile vatandaşlarımızın üzerinde oluşturduğu her türlü tahribatı onaracağız. AKP’nin anti-demokratik, vesayetçi, kayırmacı, hukuk tanımaz, kişi güvenliğini ihlal edici, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzenine son vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı