REKLAMI GEÇ

MHP’li Birtürk’ten seçmenlere teşekkür

MHP’li Birtürk’ten seçmenlere teşekkür

MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, kampanya süresince kendisine destek veren seçmenlere teşekkür ederek, “Şahsıma ve partime gösterilen ilgiyi unutmam mümkün değil. Bu ilgi ve destek her şeye bedel” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2015 Salı, 15:23

7 Haziran Pazar günü yapılan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne MHP ikinci sıra adayı olarak katılan Cafer Birtürk, seçilememenin burukluğunu yaşarken, partisinin oy oranını artırmasının ve buna katkıda bulunmanın kıvancını yaşadığını söyledi.

Birtürk, seçim kampanyası döneminde yoğun tempoda çalıştıklarını belirterek, “Adaylığım süresince destek veren değerli ülküdaşlarıma, dava arkadaşlarıma, il ve ilçe baskanlarım başta olmak üzere emeği geçen, oylarıyla destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin” diye konuştu.

Denizli’yi baştan sona gezdiklerini, ziyaret ettikleri her yerde ilgiyle karşılandıklarını kaydeden Birtürk, “Vatandaşımızı dinledik, onlara çare olabileceğimiz projelerimizi anlattık. Bir tercih yapıldı ve seçim bitti. MHP, Türkiye genelinde oy ve milletvekili sayısını artırarak, projelerinin millette bir karşılık bulduğunu gösterdi. Bu ilgi ve destek her şeye bedel. İnanılmaz güzellikler yaşadık. Bunları bize yaşatan Denizli halkına binlerce teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı