REKLAMI GEÇ

Öztürk’ten seçmene çağrı

Öztürk’ten seçmene çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yasin Öztürk, toplumsal onarım ve huzurlu bir gelecek isteyenleri genel seçimlerde partisine oy vermeye çağırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 17:07

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yasin Öztürk, yazılı bir açıklama yaparak 7 Haziran genel seçimlerinde Denizlilileri oy kullanmaya ve partisine destek olmaya çağırdı. “Biz Denizli’nin önüne yeni ufuklar açarak şehrimizi ve vatandaşımızı güvenli bir geleceğe taşımaya kararlıyız” diyen Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi’nin meselelere bakışında ve de çözüm önerilerinin temelinde, Türk milletine milli, manevi ve ahlaki seslenen; sevgiyi, adaleti, özgürlüğü amaçlayan Türk Milliyetçiliği anlayışının bulunduğunu ifade etti.

Öztürk açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Milli ve manevi değerlerin yıpratıldığına inananları, yolsuzluk, usulsüzlük, istismar ve aldatma düzeninden rahatsız olanları, namusuyla çalışan helal lokma için ter döken ve bunun sonucunda emeğinin karşılığını görmek isteyenleri, gelecek nesillere güçlü ve kalkınmış bir Türkiye bırakma arzusunda olanları, Türkiye’nin birliğine, dirliğine ve geleceğine duyarlı, tam bağımsız Türkiye ve barış içinde vatan bekleyenleri, her vatandaşımızı oy kullanmaya ve kullandıkları oylara sahip çıkmaya, bizimle yürümeye davet diyorum. Toplumsal onarım ve huzurlu bir gelecek için bir adımın yeter. Bizimle yürü Denizli… Gayret bizden, destek milletimizden, takdir Cenab-ı Allah’tandır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı