REKLAMI GEÇ

Kadınlar ‘Vatan’la özgürleşecek

Kadınlar ‘Vatan’la özgürleşecek

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Füsun Özçelik, Anayasa Mahkemesi’nin resmi nikah yapılmadan imam nikahına izin veren kararını eleştirerek, Kadınlar Vatan Partisi iktidarıyla özgürleşecek” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2015 Perşembe, 17:36

Vatan Partisi Milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Füsun Özçelik, Ufuk Abalıoğlu, Denizli Merkez’de Halk Caddesi, Lise Caddesi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki esnafı ve kahvehaneleri ziyaret ettiler. Vatan Partisi adayları, vatandaşların sorunlarını dinledi, seçim programlarını paylaştılar.

denizli-vatan-partisi-secim-calismasi-ic
Vatan Partisi Denizli 1.sıra Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan, “Amasya Genelgesi’nde söylendiği gibi Sivas Kongresi’nde karara bağlandığı gibi millet kendi kaderine sahip çıkacaktır” dedi.
Korkmazcan, Türkiye’nin emperyalist bir kuşatma altında olduğunu, bu kuşatmayı Vatan Partisi ile aşacaklarını,7 Haziran’a bir seçim değil seferberlik gözüyle bakmanın gerekliliğini belirterek, “Terörün postacılığını yapanları değil vatanın bütünlüğünden yana olanların Meclis’e girmesi tarihi bir karar olacaktır” dedi.

“KADINLARIMIZ ONURU İÇİN LAİKLİĞİ GERİ ALACAK”
Ziyaretler sırasında Anayasa Mahkemesi’nin resmi nikah yapılmadan imam nikahına izin veren kararını da değerlendiren Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Füsun Özçelik, “Bu düzenleme anayasanın değiştirilemez maddelerine, laiklik ilkesine aykırıdır. Bu cumhuriyet yıkıcılığıdır, cumhuriyet düşmanlığıdır, kadın düşmanlığıdır. Kadının bu kadar hiçleştirildiği bir dönem cumhuriyet tarihinde olmamıştır. Bu kararla çocuk evliliklerine sonuna kadar kapı aralanmıştır. Vatan Partisi’nin Öncü kadınları, cumhuriyet kadınları olarak bu kararı tanımıyoruz. Kadınlar geleceği için laikliği ve Cumhuriyet Devrimi’ni sonuna kadar savunacaktır. Kadınımızı çalışma hayatının, siyasal hayatın doğal parçası haline getireceğiz. Erkekle kadın arasındaki yasal ve fiili eşitsizliği, kadına karşı ayrımcılığı, her tür şiddeti ve cinsel tacizi bütün temelleriyle ortadan kaldırmak için, toplumun her kesiminde seferberlik yürüteceğiz. Kadınlar Vatan Partisi iktidarıyla özgürleşecek” diye konuştu.

denizli-vatan-partisi-secim-calismasi-ic-1
“HALKIMIZIN DERTLERİNE ÇARE BULMADAN BİZE DİNLENMEK YOK”
Cadde üzerindeki esnafların çay ikramı için yaptıkları davet üzerine Füsun Özçelik, “Çaya değil oya ihtiyacımız var. Aşırı fiyatlardan belini doğrultamayan esnafımıza çare bulmadan, gençliğimizi emperyalist kafesten, kadınımızı gericiliğin elinden kurtarmadan bize dinlenmek yok” diye cevap verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı