REKLAMI GEÇ

VATAN ADAYLARI SAHADA

VATAN ADAYLARI SAHADA

Vatan Partisi seçim çalışmaları kapsamında yaptığı son turlarda Tavası’ı karış karış gezdi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan memleketi Tavas’tan tam destek aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2015 Cumartesi, 16:44

Milletvekili adayları Hasan Korkmazcan ve Füsun İyice beraberindeki partililerle birlikte Tavas’ta ayak basılmadık yer bırakmadı. Tavas’ın Altınova, Ebecik, Sofular, Çalıköy, Karahisar, Çağırgan, Nikfer,Yorga mahallelerini ziyaret eden adaylar akşam da Kızılcabölük kasabasında kahve toplantısı yaptılar.
Tavas ziyaretleri arasında Kale’ye bağlı Karaköy mahallesine de giden adaylar vatandaşlarla buluştu. Vatan Partisi adaylarını, Denizli’nin tütün açısından önemli merkezlerinden olan Karaköy’de Denizli’deki TEKEL fabrikalarının özelleştirilmesinin ardından işten çıkarılan ve Büyük Tekel Direnişi’ne katılan işçiler karşıladı.

ic-3

TOHUM ÇEYREK ALTINLA YARIŞIYOR
Köylerde çiftçilerle buluşan Vatan Partisi milletvekili adayları Hasan Korkmazcan ve Füsun Özçelik vatandaşın dertlerini dinledi. Tohum fiyatlarındaki pahalılıktan yakınan köylüler “Tarlamızı ekemiyoruz, tohum almak ateş pahası. Alıp eksek bile hasadımız ettiğimiz masrafı karşılamıyor” dediler.

ic-1

Partisinin çözümlerini anlatan Korkmazcan “Kendi tohumumuzu ürettirmeyen, yerli ekonomiyi desteklemek yerine elde avuçta olanı satmaya devam eden bu iktidarı değiştiremezsek köylümüz tarlasını ekemediği gibi satılığa çıkarmak zorunda kalacak. Bu dar boğazdan ancak dimdik duracak, yerli üretimi destekleyecek, devlet kurumlarını yeniden canlandıracak bağımsız bir iktidarla çıkabiliriz. Bunun için 8 Haziran günü Vatan Partisi mecliste olacak” dedi.

ic-2

VATAN PARTİSİ’NE KATILDILAR
Vatan Partisi’nin adaylarına ve projelerine büyük ilgiyle destek veren onlarca Tavaslı Vatan Partisi’ne katıldı. Her gidilen kahvede yurttaşlardan pek çoğu Vatan Partisi’ne üye oldu. Yeni üyelere rozetlerini Hasan Korkmazcan taktı.

Vatan Partisi rozeti takılanlar arasında Korkmazcan’ın milletvekilliği yaptığı dönemlerde oy veren seçmenleri de vardı. Vatandaşlar Korkmazcan’a desteklerini dile getirerek, seçimlerde başarı dilediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı