REKLAMI GEÇ

Vatan adayları halkın arasında

Vatan adayları halkın arasında

Seçim çalışmalarına devam eden Vatan Partisi Milletvekili Adayları Denizli’nin tüm mahallelerine, pazarlarına, kahvelerine gidip ülke sorunları için çözüm projelerini anlatıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2015 Salı, 18:33

Vatan Partisi Milletvekili adayları ve partililer işçilerin yoğun olarak yaşadığı Sevindik Mahallesi pazarını ve 29 Ekim pazarını ziyaret ettiler.

Vatandaşları dinleyen Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayı Hasan Kokmazcan, meclise girdiği dört dönem boyunca yaptığı çalışmaları hatırlatarak, “Bizim politikamızın temelinde insan var, emeğimiz ve vatanımız var, Vatan Partisi’nin meclise girmesi üreticinin, işçinin, alın teri dökenin meclise girmesi demektir” sözleriyle seçmenden oy istedi.

Pazar esnafı Mehmet İlkin de oyunu Vatan Partisi’ne vereceğini söyledi ve Vatan Partisi’ne üye oldu. Mehmet İlkin’in rozetini Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili adayı Hasan Kokmazcan taktı.

KORKMAZCAN YARI FİYATINA PATATES SATTI
Pazar ziyaretleri sırasında üretim ekonomisi ve cumhuriyetin kuruluş yıllarında uygulanan karma ekonomi modeliyle Türkiye’nin ekonomik sorunlarının kısa zamanda çözüleceğini söyleyen Korkmazcan; “Vatan Partisi iktidarında köylümüz üretecek, ürünümüz bol olacak, patates yedi liradan satılmayacak” dedi ve patates satıcısıyla birlikte vatandaşa yarı fiyatına patates sattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı