REKLAMI GEÇ

Vatan adayları vatandaş sofrasında

Vatan adayları vatandaş sofrasında

Seçim çalışmalarına Çal’da devam eden Vatan Partisi milletvekili adayları, önce ilçe merkezinde partililerle buluştu. Vatan Partisi Adayları daha sonra Çal’ın Süller, Kocaköy (Şalvan), Şapçılar, Aşağıseyit, Mahmut Gazi, İsabey ve Belevi mahallelerini ziyaret etti. Vatan Partisi adayları kendilerine sofralarını açan vatandaşlarla yemek yedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2015 Pazartesi, 16:13

Vatan Partisi Milletvekili Adayları Hasan Korkmazcan ve Hüseyin Mercan beraberindeki partililerle birlikte Çal’daydı. Burada, kahvehane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Vatan Partisi adayları, tarladan dönen kadınlarla da görüşerek projelerini anlattılar.

denizli-vatan-partisi-cal-ic-1

“KATIKLARINA ORTAK OLDULAR”
İlçe merkezinin ardından Çal’ın Süller, Kocaköy (Şalvan), Şapçılar, Aşağıseyit, Mahmut Gazi, İsabey ve Belevi mahallelerini ziyaret ederek seçmenlerle buluşan Vatan Partisi adayları, ilçe halkının sofralarına konuk oldu.
Yemek sırasında vatandaşlarla sohbet eden Vatan Partisi Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan, “Kaçaksaray’da yaşayanlar bu yemeğin kıymetini bilemezler ama biz Anadolu insanımızın cömertliğini ve temizliğini meclise taşıyacağız” sözleriyle teşekkür etti.

“ÇİFTÇİNİN DERDİ BÜYÜK”
Bağcılığın, şeker pancarı, ayçiçeği üretiminin yaygın olduğu Çal’da çiftçinin borç içinde olduğunu belirten Vatan Partisi Milletvekili Adayı Hüseyin Mercan, “Köylerde de dertler aynı. Çal’da da çiftçi borç içinde. Geleceklerinden kaygılılar, ürünlerinin para etmediğinden, toprağı ekecek heveslerinin bile olmadığından yakınıyorlar. Şeker pancarının yoğun olarak üretildiği İsbabey’de ise çiftçiler pancara getirilen kotalardan dolayı tarlalarını işleyemediklerini belirtiyorlar” dedi.

denizli-vatan-partisi-cal-ic
Emekli öğretmen olmasına rağmen kendisinin de çiftçilik yaptığını söyleyen Milletvekili Adayı Hüseyin Mercan, partisinin seçim bildirgesinde yer alan tarım politikalarını anlattı. Mercan, “Denizli kendi kendine yetebilen ve hatta ürettiğini dışarıya da satan tarım ve sanayi şehriydi ama yanlış politikaların sonucu tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de yerli üretimin yerini ithal mallar almaya başladı. Vatan Partisi olarak yıllarca devleti yönetmiş Hasan Korkmazcan, Yaşar Okuyan, Tayfun İçli gibi kadrolarımızla, namuslu emekçilerimiz, gençlerimizle, milli sanayicimizle ve Üreten Türkiye programımızla bu sorunları çözmeye hazırız. Bağımsız yönetilen bir ülkenin milli ekonomisi olur, fabrikaları tüter, köylüsünün ürünü pazarda karşılığını bulur. Üreten, başı dik, bağımsız Türkiye için Vatan Partisi 8 Haziran’da mecliste olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı