REKLAMI GEÇ

VATAN ADAYLARININ STK TURLARI DEVAM EDİYOR

VATAN ADAYLARININ STK TURLARI DEVAM EDİYOR

Vatan Partisi Milletvekili adayları, Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek mevcut ekonomik durum hakkında değerlendirme yaptı. Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan, iyi bir ekonominin ancak üretimin artırılması ile mümkün olabileceğini belirterek, “Üreten Türkiye’yi birlikte kuracağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 15:27

Vatan Partisi Milletvekili adayları, halkla buluşma gezilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyor, projelerini anlatıyor. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan başkanlığındaki heyet Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. Görüşmede Vatan Partisi Milletvekili Adayları Yadigar Özen ile Ufuk Abalıoğlu da yer aldı. Toplantıda Oda başkanı Necdet Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda meslek mensubu hazır bulundu.

Denizli SMMM Odası Başkanı Necdet Yılmaz, Hasan Korkmazcan’ın parlamentoda görev yaptığı yıllardan bugüne kadar Denizli için çok çalıştığını ve Denizli’yi Ankara’da çok iyi bir şekilde temsil ettiğini söyledi, Korkmazcan’ın yeniden Denizli milletvekili adayı olmasından mutlu olduklarını dile getirdi.

YILMAZ: ADI KONULMAMIŞ KRİZ İÇİNDEYİZ
Oda Başkanı Necdet Yılmaz konuşmasına ülkenin ve mesleğin sorunlarını dile getirerek başladı. Akp hükümetinin göreve başlamasından bugüne geçen sürede ekonominin en büyük sorunu olan kayıt dışılığın giderek arttığını, nüfusun artışı ile vergi mükellefi sayısının doğru oranda artmadığını, sürekli değiştirilen Vergi Mevzuatı ve Vergi Politikalarının, mesleğin en büyük sorunları olduğunu dile getirdi. Gelir dağılımı adaletsizliğinin büyüdüğünü, milli gelirdeki artışın tabanda eşit olarak dağılmadığını söyledi.
Yılmaz, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin enerji kullanımının son yıllarda giderek azaldığını, bunun adı konulmamış bir kriz olduğunu belirtti. Denizli sanayicisinin girişimcilik ruhunu kaybettiğini, yeni açılan fabrika sayısının yok denecek kadar az olduğunu, buna karşılık çok sayıda şirketin kapandığını ifade etti. Yılmaz, yine aynı dönemde, özel sektörün, hane halkının ve kamunun toplam borç stokunun Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaştığını, bu borcun büyük sıkıntılara yol açacağını belirtti.

KORKMAZCAN: ÜRETEN TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE KURACAĞIZ
Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan da odanın çalışmalarını takdir ettiklerini, meslek odalarının büyük bir sorumluluğu yerine getirdiklerini, sorunlarının giderilmesinde Vatan Partisi olarak üzerlerine düşen görevi memnuniyetle yapacaklarını belirtti.
Korkmazcan; devletin 1970’lerde en önemli iki kurumunun Devlet Planlama Teşkilatı ve Maliye Bakanlığı olduğunu, bu kurumların iyi çalışması sebebiyle ekonominin o dönemde ortalama %7 büyümeyi yakaladığını, enflasyonun olmadığını belirtti. Korkmazcan, bugün de yapılması gerekenin planlı ekonomiye geçmek, üretim ekonomisi programını uygulamak ve ekonomiyi kayıt altına almak olması gerektiğini söyledi.

denizli-vatan-smmmo-ziyaret-ic

Korkmazcan, Vatan Partisi olarak, Türkiye’nin bağımsızlığından yana olan milli güçleri bir araya getirdiklerini, bu birliktelik sağlanmadan Türkiye’nin sorunlarının çözülmeyeceğini, Türkiye’de borçlanma ekonomisi döneminin kapandığını, zorunlu olarak üretim ekonomisine Vatan Partisi iktidarı ile geçeceğini vurguladı.

Görüşmenin sonunda, Oda Başkanı Necdet Yılmaz, Hasan Korkmazcan’a milletvekili olduğu dönemde parlamentoda birlikte çekilmiş bir fotoğrafı hediye etti. Vatan Partisi milletvekili adayları da Oda Başkanı Necdet Yılmaz ve oda üyelerine partilerinin seçim bildirgesini takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı