REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adayları Acıpayam turunda

Vatan Partisi adayları Acıpayam turunda

Vatan Partisi Denizlili milletvekili adayları ilçe turlarına devam ediyor. Milletvekili adayları Hasan Korkmazcan ile Füsun Özçelik, Acıpayam ile ilçenin Apa, Karahöyük, Kumavşarı, Yassıhüyük, Sırçalık, Kurtlar, Yeşilyuva ve Serinhisar’ın Yatağan mahallelerini ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2015 Pazar, 18:20

Vatan Partisi Denizli birinci sıra milletvekili adayı Hasan Korkmazcan ile altıncı sıra milletvekili adayı Füsun Özçelik’in ilk durağı Acıpayam ilçe merkezi oldu. Seçmenlerle bir araya gelen Vatan partisi adayları, AKP iktidarının tarım politikaları eleştirdi. Uygulamaların üreticinin belini büktüğünü söyleyen Korkmazcan, “Köylüler, haşhaş ve tütün üretimine getirilen sınırlamalar ile verilen cezalar yüzünden topraklarını işlemeye korktuklarını dile getiriyor. Şimdiye kadar sorunlarına çözüm getirilmemiş olmamasından yakınıyor” dedi.

Tarımda yaşanan sorunların nedenini Türkiye’nin dışa bağlayan politikaların sonucu olduğunu vurgulayan Korkmazcan, “Üretebileceğimiz samanı dışarıdan ithal eder hale geldik. Pazarlarımızda yabancı ürünler dolaşmaya başladı. Vatan Partisi üretimi arttırmak için her önlemi alacak. Kamu kuruluşlarımızı yeniden canlandıracağız. Kendi üretebileceğimiz ürünlerin dışarıdan alınmasını engelleyeceğiz. Üretmeyen Türkiye devri bitmiştir. Köylümüz topraklarını işleyecek, ürünleri pazarda değerinden satılacak” diye konuştu.

“KARDEŞLİĞİ ENGELLEYEMEYECEKLER”
Acıpayam’da kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşlara seslenen Korkmazcan, yaptığı konuşmalarda, Adana mitinglerinin engellenmeye çalıştığını öne sürdü. Korkmazcan, sözlerine şöyle devam etti:

“Vatan Partisi’nin 2 Haziran’da Yüksekova’da yapmaya hazırlandığı kardeşlik mitingi de engellenmeye çalışılıyor. Önce Yüksekova Kaymakamı, Hakkari adayımız Namık Ereli’ye ‘seçim mitingi için güvenlik önlemi alamayacaklarını, ancak devlet kurumlarını koruyabildiklerini’ söyleyerek mitingi iptal etmelerini istedi. Daha sonra ise Vatan Partisi’nin kiraladığı uçaklara uçuş izni verilmedi. Biz Hakkari’ye Kürt vatandaşımızla kucaklaşmaya, Denizli ile Diyarbakır’ı birleştirmeye gidiyoruz. Ne olursa olsun Türk Bayraklarıyla Yüksekova’da mitingimizi gerçekleştireceğiz.”

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı