REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adaylarının çarşı pazar turu

Vatan Partisi adaylarının çarşı pazar turu

Vatan Partisi milletvekili adayları, seçim çalışmalarını semt pazarları ziyaretleriyle sürdürdü. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen adaylar, Vatan Partisi’nin çözüm önerilerini anlatıp, destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 13:53

Vatan partisi milletvekili adayları Yadigar Özen, Füsun Özçelik, Hüseyin Mercan, Mehmet İyice ve Ufuk Abalıoğlu; Kuşpınar, Kınıklı Yunus Emre, Kaleiçi, Pelitlibağ pazarları ile İncilipınar’daki kahvehanelerini ziyaret etti.

Denizli’nin en genç milletvekili adayı olan Yadigar Özen’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, “Artık ön sıralarda gençlerimizi görmek istiyoruz. Meclisteki kavgalardan bıktık. Sorunlarımıza çözüm üreten yok. Umudumuz gençlerde” sözleriyle desteklerini ifade etti.

GELECEK KAYGISI
Yunus Emre Pazarı’nda Özen ile sohbet eden bir kadın, “Güleryüzünü mecliste görmek istiyoruz. Sizler meclise girin ki gençlerimizin geleceği kurtulsun. Çalışıp çocuklarımızı okutuyoruz ama üniversite okusalar bile iş bulamıyorlar. Çocuklarımızın geleceğinden, ülkemizin geleceğinden kaygılıyız” diye konuştu.

“DENİZLİ İLE DİYARBAKIR KARDEŞTİR”
Kaleiçi Pazarı ziyareti sırasında Vatan Partisi milletvektili adaylarıyla sohbet eden Kürt kökenli bir esnaf da, “Ben, karnımı Denizli’de doyuruyorum, çocuklarımın harçlığını buradan kazanıyorum. Bizim dedelerimiz birlikte savaştılar, birbirimizden kız alıp verdik ve millet olduk. HDP’nin zorla, silahlarıyla topladığı oylar bizi temsil etmiyor” dedi.

KADINLARDAN YOĞUN DESTEK
Ziyaretler sırasında gencinden yaşlısına, köylüsünden memuruna çok sayıda yurttaşla görüşen Vatan Partisi’ne en büyük destek ise kadınlardan geldi. “Bağda bahçede alınterimizle çalışıp üretiyoruz emeğimizin karşılığını alamıyoruz” diyen köylü kadınlara Vatan Partisi’nin çözümlerini anlatan Denizli milletvekili adayı Füsun Özçelik, “Bizim ülkemizin havası, suyu, kaynağı herşeyimize yeter. Bunları kendimiz kullanır kendimiz üretirsek pazarlarımızda yerli mallarımız olursa ürünlerimiz değerini bulur. Ülkemizin kaynakları saraylara değil fabrikalara, iş yerlerine yatılırsa insanımız çalışır, parasını kazanır, alım gücü artar. Vatan Partisi iktidarında bunların hepsini yaşayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı