REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi Adayı Yadigar Özen gözaltına alındı

Vatan Partisi Adayı Yadigar Özen gözaltına alındı

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Yadigar Özer ve 3 arkadaşı, seçim çalışmaları için Kınıklı’da afiş asarken polis tarafından gözaltına alındı. Kınıklı Polis Merkezi’nde 4 saat gözaltında tutulan Milletvekili Adayı Özen, “Bu engelleme çalışmaları Vatan Partisi’nin gençleriyle, kadınlarıyla, deneyimli kadrolarıyla yürüttüğü çalışmaların yarattığı etkinin sonucunu gösteriyor. Bu durum bizi daha da kamçılıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2015 Salı, 11:56

Vatan Partisi’nin en genç milletvekili adayı Yadigar Özen, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı polis merkezinde karşıladı. Özen, arkadaşları Vatan Partisi Öcü Gençlik üyeleri Bekir İkiz, Arif Yaralı ve Yiğitcan Yiğit ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Kınıklı’da afiş asıyordu. Polis, Özen ve 3 arkadaşını gözaltına aldı.

4 saat boyunca Kınıklı Polis Merkezi’nde tutulduktan sonra serbest bırakılan Milletvekili Adayı Yadigar Özen, çıkışta arkadaşlarıyla birlikte gözaltı selfiesi çekti.

anons-2

“BU DURUM BİZİ DAHA DA KAMÇILIYOR”
Yadigar Özen yaptığı yazılı açıklamada; “Kaç milletvekili adayı yaptığı seçim çalışmaları sırasında gözaltına alınmıştır? Bu engelleme çalışmaları Vatan Partisi’nin gençleriyle, kadınlarıyla, deneyimli kadrolarıyla yürüttüğü çalışmaların yarattığı etkinin sonucunu gösteriyor. Bu durum bizi daha da kamçılıyor, 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru’na binen Mustafa Kemal Atatürk boynunda idam fermanıyla Milli Mücadele’yi yürütmüştü. Bizler için de 19 Mayıs’ı gözaltında karşılamak gurur vericidir. Tüm engelleme çalışmalarına rağmen 8 Haziran günü Vatan Partisi gençleriyle, kadınlarıyla, cesur kadrolarıyla meclisteki yerini alacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı