REKLAMI GEÇ

Vatan’dan Babadağ’a moda günleri vaadi

Vatan’dan Babadağ’a moda günleri vaadi

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, iktidarları döneminde Babadağ’ı Denizli’nin gözde ilçelerinde yapacaklarını, ilçenin yüzyıllardır devam eden tekstilciliğini ön plana çıkarmak için “moda günleri” düzenleyeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2015 Perşembe, 12:58

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve birinci sıra milletvekili adayı Hasan Korkmazcan ve altıncı sıra milletvekili adayı Füsun Özçelik, seçim çalışmalarına Güney ve Babadağ’da devam etti.

ic-2

“BABADAĞ’IN DOKUMASINI CANLANDIRACAĞIZ”
Ekonomisi dokumacılığa dayalı olan Babadağ’da, kahve ve esnaf ziyaretlerinde konuşan Korkmazca, “Dokuma atölyeleri kapanan Babadağ’da, gençler iş bulmak için başka yerlere göç ediyor. Dokuması, doğal su kaynakları ve güzellikleriyle Babadağ, Denizli’nin gözde ilçelerinden biri olmalıydı. Vatan Partisi olarak Babadağlılar’a söz veriyoruz, ‘Babadağ Moda Günleri’ni başlatacağız. Dokumamızı canlandıracağız, çocuklarınız, torunlarınız burada büyüyecek” dedi.

ic-3

“ÜRETEN TÜRKİYE İÇİN VATAN PARTİSİ MECLİSTE OLMALI”
Güney’deki ziyaretlerinde de vatandaşlara seslenen Korkmazcan; “Biz dün de bugün de vatanımız ve halkımız için mücadele ediyoruz. Çizgimiz hep Atatürk’ün çizgisi oldu. Önceden ayrı yerlerdeydik şimdi Vatan’da birleştik. Bizim olduğumuz mecliste halkın yararına kararlar alınır. Ben 1995-1999 döneminde dördüncü kez Denizli milletvekilliği yaptığımda Denizli için dört tane organize sanayi sitesi kurulması kararını aldık. Biri de Güney’de olacaktı. Şimdi burada fabrikalar tütecek, genlerimiz kendi memleketinde çalışacaktı. Bizden sonra aldığımız kararları uygulamadıkları gibi, bizim zamanımızda açılan tütün ve anason fabrikalarının arsalarını sattılar. Bu durumu değiştirmemiz, üreten Türkiye’yi kurmamız için Vatan Partisi’nin mecliste olması lazım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı