REKLAMI GEÇ

VATAN’IN ADAYLARI DENİZLİ’Yİ ADIM ADIM DOLAŞIYOR

VATAN’IN ADAYLARI DENİZLİ’Yİ ADIM ADIM DOLAŞIYOR

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Ufuk Abalıoğlu, Füsun Özçelik, Hüseyin Mercan ve beraberindeki partililer Merkezefendi’nin mahallelerine çıkarma yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2015 Çarşamba, 16:11

Seçim bildirgesiyle projelerini açıklayan Vatan Partisi çalışmalarını hızlandırdı. Denizli’yi mahalle mahalle gezip programlarını ve projelerini anlatan partililer Servergazi ve İmariskan Evleri pazarlarını ziyaret etti.

ic-1Vatan Partisi Milletvekili adaylarına dert yanan vatandaşlar, “Pazaryerine, hallere verdiğimiz kiraları pazarda yaptığımız satışlar karşılamıyor, emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Başbakan ekonomimiz büyüyor diye açıklamalar yapıyor ama bizim yaşadığımız sıkıntıları kimse görmüyor” dediler.

Vatandaşlara, Vatan Partisi’nin ekonomi programını anlatan milletvekili adayları, “Milli hükümette mazotta ÖTV’yi kaldırarak ve diğer vergileri indirerek, çiftçimize ucuz mazot, ucuz gübre, ucuz tarım ilacı, ucuz tohumluk ve ucuz kredi vereceğiz. Toprak Mahsulleri Ofisi ve Et Balık Kurumu gibi çiftçi ve besicimize hizmet eden kamu kuruluşlarını yeniden düzenleyeceğiz ve işlevli hale getireceğiz. Böylece çiftçimizin üretme şevkini ateşleyecek, tarım üretiminde büyük bir atılım gerçekleştireceğiz” dediler.

ic-2“KADINLARIMIZ ÜRETTİKÇE ÖZGÜRLEŞECEK”

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Füsun Özçelik özellikle kadınlardan oy istedi. Özçelik, “Türkiye’de özellikle son yıllarda en çok zararı emekçilerimiz, kadınlarımız gördü. Çalışmayan, kendi parasını kazanmayan kadın nasıl özgür olsun, başı dik yaşasın? Kadınımızın eğitimi devletin güvencesinde olacak, üretecek parasını kazanacak. Eşit yurttaş olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı