REKLAMI GEÇ

VATAN’IN HEDEFİ GENÇ OYLAR

VATAN’IN HEDEFİ GENÇ OYLAR

Vatan Partisi, genç kesimin oylarını almak için sahada yoğun bir çalışma yürütüyor. Öncü Gençlik üyeleri, Denizli’nin en genç milletvekili adayı Yadigar Özen ile birlikte özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Kınıklı başta olmak üzere kenti karış karış gezerek gençlerle buluşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2015 Perşembe, 11:09

Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri ve Vatan Gönüllüsü gençler seçime on gün kala Denizli’nin her yerinde çalışıyor.

denizli-vatan-partisi-gencler-secim-hedef-genc-secmen-ic-2

Denizli’nin en genç adayı, Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Yadigar Özen’in Vatan Partisi milletvekili adaylığının üniversite içinde de Öncü Gençlik üyeleri arasında da güzel bir hava estirdiğini söyleyen gençler, “Bizim dertlerimizi en iyi bilen, bire bir yaşayan arkadaşımızı meclise göndereceğimiz için daha heyecanlı ve istekli çalışıyoruz” dediler.

denizli-vatan-partisi-gencler-secim-hedef-genc-secmen-ic
Gençler merkezde açtıkları masayla yürüttükleri çalışmayı Kınıklı’ya üniversite çevresine taşıdı. Her sabah düzenli olarak saat 09.00’da buluşup mahalle mahalle bildiri dağıtan gençler akşam saatlerinde de Kınıklı’da KYK karşısında açtıkları masayla üniversitelilerle buluşuyor.

denizli-vatan-partisi-gencler-secim-hedef-genc-secmen-ic-1
Seçim çalışmalarında Öncü Gençlik’in yaptığı çalışmalar sonucu birçok genç Vatan Partisi’ne üye oldu. Vatan Partisi’ne üye olmasa da seçimlerde Vatan Partisi’ni desteleyecek gençler de ‘Vatan Gönüllüsü’ olarak çalışmalara katılıyor.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİM ARKADAŞLARIM VE AİLEM”
Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra zamanının büyük kısmını üniversite ve çevresine ayıran Yadigar Özen sınıflardan, yurtlara pek çok gençle görüştü, hedeflerini anlattı. Partim adaylık teklifini sunduğunda önce çok heyecanlandım ve bunu bir görev olarak kabul ettim, partimin, arkadaşlarımın ve ailemin desteği de beni yüreklendirdi diyen Yadigar Özen,“8 Haziran’da geleceğimizi elimize almak, gençliğin sorunlarına çözümlerimizi daha güçlü haykırmak için mecliste olacağız, meclisi gençleştireceğiz. Üniversitelerinden bir milletvekili adayı olmasına ise Pamukkale Üniversitesi öğrencileri hem şaşkın hem de mutlu. Üniversitelilerin genç adaydan öncelikli talepleri ise barınma sorunlarının çözülmesi, yurt imkanlarının arttırılması ve ikinci öğretim harçlarının kaldırılması oldu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı