REKLAMI GEÇ

Başer: “Vatandaşın gönlüne giren tek parti”

Başer: “Vatandaşın gönlüne giren tek parti”

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefndi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 17 yıldır ülkeye verdiği hizmetlerle vatandaşın gönlüne giren tek parti olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2018 Pazartesi, 10:31

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefndi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetimi, gündüz seçim çalışmalarının yanında akşam da iftar programlarına katılarak yoğun bir seçim temposu gerçekleştiriyor.

Son olarak Yenişehir Mahallesi’nde gerçekleşen iftar yemeğine katılan Başer ve ekibi, iftar öncesi esnaflarla iftarda vatandaşlarla da sıcak temas kurdu.

İftar sonrası basın mensuplarına kısa değerlendirmelerde bulunan ve insan gönlüne gitmenin önemine değinen Başer, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 17 yıldır ülkeye verdiği hizmetlerle vatandaşımızın gönlüne giren tek parti olduğunu söyledi.

Başer, “14 Ağustos 2001’den önceki Türkiye’de günümüz Türkiye arasında dağlar kadar fark var. Bunları sıralamaya gerek yok herkes yaşıyor ve görüyor. Ülkemiz her anlamda gelişti ve muasır medeniyetler seviyesine kararlı adımlarla ilerledi. Bunun da baş mimarı Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolardır. 2001 yılında vatandaşın gönlüne girdik. Onlar bize her seçim sahip çıktı. Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde de tablonun değişmeyeceğine inanıyoruz. Hükümetlerimizin yaptığı hizmetler, milletimizin sahiplenme duygusunu en üst seviyeye çıkardı. Bazı olumsuzluklar yaşanmıyor değil, ancak milletimiz bunların dış kaynaklı olduğunu gayet iyi biliyor. Biz partimiz kurulduğundan bu yana gönüller almayı, daha da önemlisi gönülde kalmayı kendimize şiar edindik. Bunu da başardığımızı görüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı