REKLAMI GEÇ

Şahin Tin: Gençlere güvenim tam

Şahin Tin: Gençlere güvenim tam

Gençlik yürüyüşüne katılan Ak Parti Denizli Milletvekili Tin, “Gençlerimizin gözlerinde gördüğümüz ışık ve milli şuur bizim geleceğe yönelik umutlarımızı perçinledi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2018 Pazar, 17:55

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlik yürüyüşüne katıldı.  Tin karşılaştığı manzarayı “Gençlerimizin gözlerinde gördüğümüzışık, yüreklerindeki coşku, milli şuur, bizim geleceğe yönelik umutlarımızı ve onlara duyduğumuz güvenimizi perçinledi” diyerek özetledi.

Ak Partili ve Alperen Ocakları üyesi gençlerin yer aldığı yürüşte Türk bayrağı eşliğinde slogan atan grup Milletvekili Tin’i de etkiledi. Tin, “Gençliğimizin yüreğinde taşıdığı milli heyecan bizi daha da cesaretlendirdi. Bilinmelidir ki, başta Atatürk olmak üzere atalarımızın bizlere bıraktığı bu tarihi mirası geleceğe taşımaya sonuna kadar kararlıyız”  diye konuştu.

Gençliğini iyi yetiştirmiş milletlerin geleceğinden korkmadığına değinen Tin, “Bizim gençlerimize güvenimiz tamdır. Çünkü Atatürk’ün ifade ettiği gibi muhtaç oldukları kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. İmanlarından da şüphemiz yoktur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı