REKLAMI GEÇ

Akbaba: “Denizli tamam dedi”

Akbaba: “Denizli tamam dedi”

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Denizli mitingini değerlendirdi. On binlerin İnce’yi bağrına bastığını belirten Akbaba, “Denizli, tüm Türkiye’ye birlik, bereket, huzur ve hoşgörünün bu topraklarda yeniden inşa edilebileceğinin mesajını vermekle kalmadı, kararını da verdi ve ‘TAMAM’ dedi” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 15:19

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitinginin bayram havasında geçtiğini söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan Akbaba, “Denizli halkı olarak, her yaş, meslek ve siyasi görüşten 10.000’lercesiyle 29 Ekim Bulvarı, Özay Gönlüm Meydanı’nda, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile buluştuk. Gerek şehre girişte gerek şehirden ayrılırken hemşerilerimiz, heyecanla bekledikleri İnce’yi sevgi gösterileri ile ve tüm samimiyetleriyle bağırlarına bastı” dedi.

Denizli’nin, tüm Türkiye’ye birlik, bereket, huzur ve hoşgörünün bu topraklarda yeniden inşa edilebileceğinin mesajını vermekle kalmadığını, kararını da verdiğini anlatan Mahir Akbaba, “Denizli TAMAM dedi” diye konuştu.

“Memleketimle bir kere daha gurur duydum, iftihar ediyorum, tüm halkımıza müteşekkiriz” diyen Mahir Akbaba, açıklamasında şunları söyledi:

“16 yıllık yönetimlerinde; Petkim’i, Telekom’u, Tüpraş’ı, Erdemir’i, TCDD Mersin Limanı’nı, Petro Kimya Holding’i, Galataport’u, şeker fabrikalarını, Cumhuriyet devletinin kalan varlıklarını, fabrika, tesis, arazi, liman, taşınmazlarını satmaya devam eden, göreve geldiği andan itibaren aklını, ruhunu, karakterini kiraya verenlerin sosyal medyada Sayın Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin bir fotoğrafı üzerinden yürüttükleri kampanya tam da kendilerinden beklenilecek davranıştır. Zira kişi kendini nasıl bilirse, karşısındakini de öyle sanır, en yalın anlatımla kişinin fikri ne ise zikri de odur. Ne güzel ki güzelim memleketimizin canım insanları artık bu zihniyetin testisinin içinde ne varsa ağzından da bunun aktığını görmüştür. Ahı alınan gençlerimiz, canı yanan emeklilerimiz, yüreği parçalanan analar, çaresiz babalar, kan ağlayan çiftçilerimiz, siftahsız kepenk kapatan esnafımız bunun hesabını soracaklar. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokratik ve özgür Türkiye…”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı