REKLAMI GEÇ

İnamlık da “Tamam” dedi

İnamlık da “Tamam” dedi

AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, partisinin genel başkanı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımı, muhalefetin başlattığı “Tamam” kampanyasına benzedi. İnamlık, “Hazır mısın Tavas? Vakit tamam o geliyor” yazdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2018 Cumartesi, 12:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir süre önce partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada söylediği, “Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı’na da, AK Parti Genel Başkanlığı’na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı’na da milletim getirdi. Onlar ‘Tamam’ derse, kenara çekiliriz” sözleri, sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan konu haline gelmişti.

Erdoğan’ın sözlerinin ardından Twitter’da ‘T A M A M’ etiketi açılmış bir anda binlerce paylaşım almıştı.
“Tamam” etiketi bir süre sonra “sıkıldık” paylaşımlarına döndü, ancak yine de güncelliğini korudu. AK Parti’den “Tamam” ile ilgili ilk pot Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından kırılmış, partisinin Çakmak Mahallesi’ndeki icraatlarını anlatırken “Tamam” kampanyasına hatırlatan paylaşım yapmıştı.

BİR PAYLAŞIM DA İNAMLIK’TAN GELDİ
Denizli’de Subaşıoğlu’ndan sonra “Tamam” kampanyasını hatırlatan ikinci paylaşım, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık’tan geldi.

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Haziran Pazar günü Denizli’ye yapacağı ziyarete ilişkin sosyal medyadan paylaşım yapan İnamlık, kurduğu cümle ile “Tamam” kampanyasını bir kez daha akıllara getirdi.

İnamlık paylaşımında, “Hazır mısın Tavas? Vakit tamam o geliyor” yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı