REKLAMI GEÇ

GÖKBEL: BİZ ESNAF DOSTUYUZ

GÖKBEL: BİZ ESNAF DOSTUYUZ

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel esnafları ziyaret etti, ” Biz esnaf dostu bir iktidarız. Bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2018 Pazar, 17:43

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel saha çalışmalarını sürdürüyor. Gökbel, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte İstiklal Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf dostu bir parti olduklarını söyleyen Gökbel; esnafın sorunlarını dinledi, görüş alış verişinde bulundu.
Gökbel, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Hükümetimiz esnafımız için tüm kurum ve kuruluşları seferber etmekten hiçbir zaman geri durmadı. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla, destekler veriliyor. Nefes Kredisi adı altında, piyasa koşullarının çok altında faiz oranlarıyla kredi imkânı sağlanarak esnafımızın nefes almasını sağlıyoruz. Bunların yanı sıra KOSGEB’in yeni iş kuran, işletmesini geliştiren girişimcilere çok önemli destekleri var. İşletmesinde istihdam sağlayan personel çalıştıran, ekmek kapısı açanher işletmeye, KOSGEB, İŞKUR başta olmak üzere çeşitli kanallar aracılıyla istihdam desteği gibi değişik can suyu olacak nitelikte destekler veriliyor. AK Parti iktidarları döneminde, esnafımız kalıcı sürekli ve ihtiyaç duyduğu destekleri tüm imkânları ve şartları zorlayarak vermenin gayretinde olduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı