REKLAMI GEÇ

Özkan: “2023 hedeflerinde kararlıyız”

Özkan: “2023 hedeflerinde kararlıyız”

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “2002 yılı Türkiye’sine bakan birinin, bugünkü Türkiye’yi hayal dahi etmesi mümkün değildi. Bugün 2023 hedeflerimize ulaşma konusunda kararlıyız” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2018 Çarşamba, 12:19

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Özkan, “Tek millet diyoruz, tek bayrak diyoruz, tek vatan diyoruz, tek devlet diyoruz; bizim Rabia’mız bu, bunu başaracağız. Yakın zamanda dünyanın en büyük havalimanına Türkiye sahip olacak. İstanbul’da işte en büyük havalimanını açtığımız zaman, siz Türkiye’nin nasıl sıçradığını görün” dedi.

“MİLLETİMİZİN REFAHINI ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
24 Haziran’dan sonra 80 milyon vatandaşın tamamının refahını yükseltmeye yönelik yatırımlara ağırlık vermeye devam edeceklerini belirten Özkan, “Üretimi, istihdama, ihracata yönelik her adımı, her çalışmayı daha çok destekleyeceğiz. Terör örgütlerine ve dış tehditlere rağmen güvenliğimizi en üst düzeyde sağlayacak, caydırıcılık kabiliyeti yüksek çalışmaları hızla sonuçlandıracağız” diye konuştu.

“2023 HEDEFLERİMİZE ULAŞMA KONUSUNDA KARARLIYIZ”
2023 hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılıklarından en küçük bir eksilme yaşamadıklarını belirten Özkan, “2002 yılı Türkiye’sine bakan birinin, bugünkü Türkiye’yi hayal dahi etmesi mümkün değildi. Bugün 2023 hedeflerimize ulaşma konusunda çok daha fazla ümitvar olmamızı sağlayacak bir yerde bulunuyoruz, bunu da özellikle bilmenizi istiyorum” dedi.

Yorumlar

eren20   -  Bağlantı 23 Mayıs 2018, 14:57

Ne refahı.Doların geldiği seviyeye bak.Maaşlar kuşa döndü.Sen 16 yılda büyümeden vatandaşa bir şey yansıtma.Bir 5 yıl daha iste.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı