REKLAMI GEÇ

Tin: “Mazeret değil hizmet üretiyoruz”

Tin: “Mazeret değil hizmet üretiyoruz”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, iktidara geldiklerinden bu yana mazeret değil, hizmet ürettiklerini belirterek, “Düsturumuz olan bu anlayış ile Türkiye’yi Dünya’da hatırı sayılır bir konuma taşıdık. Hizmetin devam etmesini isteyen milletimiz yine ‘AK Parti’ diyecektir. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle Türkiyemiz daha hızlı bir gelişim atağına kalkacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 10:33

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi’nin Şemikler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşlara seslenen Tin, AK Parti iktidarıyla birlikte siyasette mazeret hastalığının ortadan kalktığını belirterek, “Biz mazeret değil, hizmet üretiyoruz. Davamızın Lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, dolayısıyla da siyasi hareketimizin düsturu haline gelen bu anlayış, bizi 16 yıldır halkımızın gönlünde tutuyor, teveccühünü kazanmamıza vesile oluyor. Ak Parti iktidarları boyunca yaklaşık 16 yılda Türkiye’nin geldiği nokta ortadadır. Ekonomide, sağlıkta, sosyal hizmetlerde, insan hakları ve özgürlükler alanında çığır açan devrim niteliğinde yenilikler içeren kararlar alıp, başarılı projelere imza attık. Hiçbir şey artık 16 yıl öncesindeki gibi değil. Türkiye AK Parti iktidarıyla kabuğunu kırmıştır. Artık insanımız, hak ettiği değeri görmektedir. Yeterli mi? Elbette değil. Başta Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu kutlu davanın her bir ferdi olarak bizler, hep daha iyinin peşinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

“DEVİR TÜRKİYE’NİN DEVRİ OLACAKTIR”
24 Haziran seçimlerinin aynı zamanda geleceğin Türkiye’sine açılan yeni bir kapı olduğuna da dikkat çeken AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Artık Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi yürürlüğe giriyor. Karar alma ve uygulama mekanizmasının hızlı işleyeceği, devletin çarkının daha hızlı döneceği yeni bir dönemin eşiğindeyiz. AK Parti’nin oturmuş kadrolarıyla, 16 yıllık hizmet ve devlet yönetimi tecrübesiyle yeni Türkiye’nin inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Halkımızın, 16 yıldır olduğu gibi şimdi de yine AK Parti’yi tercih edeceğine inancımız tam. Artık yeni yönetim sistemiyle 16 yılda kat ettiğimiz mesafeyi, yeni yönetim sistemiyle daha hızlı alacağız. Devir artık Türkiye’nin devri olacaktır. Türkiye’mizin küresel bir güç olma yolunda attığı bu tarihi adımlara hep birlikte destek olup, ülkemizi yeni bir aydınlık geleceğe kararlılıkla taşıyalım. Millet olarak öyle bir kenetlenelim, bir ve beraber olalım ki, gelecek nesillerimize, ekonomisiyle güçlü, söz sahibi, İslam coğrafyasının koruyucusu ve umudu olan bir Türkiye bırakalım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı