REKLAMI GEÇ

BAĞIMSIZ ADAY OLDU, ŞİMDİ PARASINI İSTİYOR

BAĞIMSIZ ADAY OLDU, ŞİMDİ PARASINI İSTİYOR

Ak Parti’de ‘ihraç edildiği’ gerekçesi ile temayül yoklamasına bile alınmayan Emin Okkaya bağımsız milletvekili adayı oldu. Şimdi de eski partisine yatırdığı aday adaylığı ücretini geri istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2018 Salı, 13:25

25. ve 26. dönemde AK Parti adayları arasında yer alan Emin Okkaya, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylığını açıkladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bağımsız adaylığını duyuran Okkaya, “Hanlar hamamlar için hiç bir zaman aday olmadım, milletimizin refahı için bugün buradayım” dedi.

AK Parti Denizli’ de milletvekilliği için aday adayı olanlar için temayül yoklaması sırasında polis tarafından alandan çıkarıldığını belirten Okkaya, “AK Parti aday adaylığı için 6 bin lira yatırmıştım. Aslı astarı olmayan bir sebepten dolayı adaylığım bazı güçler tarafından engellenmek istendi. Vatan hainiymişim gibi muamele gördüm. Bu yaşanılan olayı asla unutmayacağım” şeklinde konuştu.

Tamamlanmayan bir disiplin soruşturma içinde olduğu ve AK Parti’den ihraç edilmediğini söyleyen Okkaya, “16 Nisan’da AK Parti’den kendi kaydımı sildirdim. 13 bin lira daha yatırarak bağımsız adaylığım için başvurumu yaptım. Şimdi bağımsız milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Siyaset bir meslek değil, gönül işidir. Rant için siyaset yapılmaz” diye konuşarak adaylığını duyurdu.

Okkaya; gazetecilerin aday adaylığı sürecinde Ak Parti’ye yatırdığı ücrete ilişkin sorusuna ise “Daha önce yatırdığım ücret için de hukuki yollara başvuracağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı