REKLAMI GEÇ

Barut: Sağlık hizmeti parasız olacak

Barut: Sağlık hizmeti parasız olacak

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayı Teoman Barut, genel sağlık sigortasını kaldıracaklarını ve parasız sağlık hizmeti verebilecek yasal düzenlemeyi gerçekleştireceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2018 Cumartesi, 14:48

Vatan Partisi Milletvekili Teoman Barut, Genel Sağlık Sigortasını kaldıracaklarını, onun yerine Türkiye Cumhuriyeti kimliği olan herkese yaş sınırı koymaksızın parasız sağlık hizmeti verebilecek yasal düzenlemeleri iki yıl içinde gerçekleştireceklerini söyledi.

Barut açıklamasında, “60 yaş üzerindeki hekimlerin çalışma saatleri azaltılacak, eğitici hekimlerin emeklilik yaşı 75’e çıkartılacaktır. Doktor ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddet sorununun çözümü için, ‘Sağlıkta Şiddeti Önleme Yasası’ çıkartılacaktır” dedi.

Devlet bütçesinden özel hastane ve özel tıp fakültelerine harcanan bütçe, devlet hastanelerine ve tıp fakültelerine yönlendirilecektir diyen Barut, yardımcı sağlık personelinin de özlük haklarının düzeltileceğini, sağlık hizmetinin, işyeri, okul ve mahalle temelinde örgütleneceğini, sağlıklı kuşaklar için okullarda öğrencilere her gün en az bir öğün parasız yemek, uygun yaşta olanlara ayrıca günlük süt verileceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7