REKLAMI GEÇ

ÇELİK: TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA MEYDANDA OLACAĞIZ

ÇELİK: TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA MEYDANDA OLACAĞIZ

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, yarın Denizli’de miting yapacak olan Meral Akşener’e destek vereceklerini belirterek tüm partilileri de miting alanına davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2018 Cumartesi, 15:23

Milletvekili aday listelerinin belirlenmesinden sonra tabanında eleştiriler yükselen Demokrat Parti’de seçime odaklanıldı. Millet İttifakı’nın bir parçası olarak seçimlere İyi Parti listelerinden girmeyi planlayan Demokrat Partili isimlerin sıralamadaki yerleri tabanın eleştirisine neden olmuştu. Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 15 kentte sıralama memnuniyetsizliği dillendirilmişti.

Demokrat Parti’nin genç genel başkanı Gültekin Uysal’ın devreye girmesi ile liste hesapları bir kenara bırakılarak yeniden seçim atmosferine odaklanıldı. Demokrat Parti ile İyi Parti arasındaki ortak payda her geçen gün daha da artmaya devam ediyor. Denizli’de de Demokrat Parti kadroları İl Başkanı Aşkın Çelik önderliğinde seçim çalışmalarına katkı koyuyor.

AKŞENER’İN MİTİNGİNE TAM DESTEK
Yarın Denizli’de miting düzenleyecek olan İyi Parti lideri Meral Akşener’e bir destek de Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik’ten geldi. Tüm partilileri ve Denizlilileri 29 Ekim Bulvarı’ndaki mitinge davet eden DP İl Başkanı Çelik, “Tüm demokratlar sahada olacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’i Denizli mitinginde yalnız bırakacağımız düşünülemez. Tüm teşkilatlarımızla orada yer alacak, alanın coşkusuna coşku, inancına inanç katacağız. Herkesin partiyi terk ettiği dönemde bile bu meşaleyi yakmaya gayret eden bizlerin ve temsil ettiği değerle Demokrat Parti’nin Denizli’de sonucu belirleyici unsurlardan olacağını biliyoruz. Türkiyemizin en genç siya siparti genel başkanı Gültekin Uysal’ın aldığı karar doğrultusunda Demokrat Parti Denizli teşkilatı olarak Millet İttifakı’nın emrinde ve arkasındayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı