REKLAMI GEÇ

Demokrat Parti’de 15 başvuru

Demokrat Parti’de 15 başvuru

Demokrat Parti’de 15 isim Denizli milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Süreci değerlendiren DP İl Başkanı Aşkın Çelik, “Demokrasimizin temel direği olan DP’den asla vazgeçmeyeceklerini geçen seçimlerde gösterdiler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2018 Pazar, 13:20

Demokrat Parti Denizli Teşkilatı, DP Denizli milletvekili aday adaylarını açıkladı. 24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimde Demokrat Parti’ye müracaat eden 15 isim milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvuruları değerlendiren DP İl Başkanı Aşkın Çelik, Demokrat Parti’nin hala vatandaşın vicdanında yer aldığını ifade etti. İltifatın kendilerini sevindirdiğini anlatan Çelik, “Demokrat Parti merkez sağın tek adresidir. Milletimiz, Demokrat Parti kadrolarının hala bu ülkeye verdiği hizmetlerin farkındadır. Demokrasimizin temel direği olan DP’den asla vazgeçmeyeceklerini geçen seçimlerde gösterdiler. Bu seçimde de ülkemizin geleceği açısından partimizin son derece etkin bir rol üstlendiği ortadadır” dedi.

“HALKIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”
DP’de milletvekili aday adaylığı sürecinin devam ettiğini belirten Çelik, “Her türlü yıpratma girişimlerine karşın partimizin dimdik ayakta olduğunu gören vatan ve millet sevdalıları, DP’den milletvekili aday adayı olma gibi onurlu bir görevi üstlenmek istediklerini bildiriyor. Bu süreçte hep beraber elimizi taşın altına sokarak, varımız yoğumuz ile mücadele edeceğiz. Bizlere inanan ve güvenen halkımızın yüzünü yine güldüreceğiz” dedi.

DP Denizli milletvekili aday adayı başvurusunda bulunan isimler şöyle:
“Mehmet Köse, Recep Kaya, Salih Zeki Yanaşık, Aykut Yıldırım, Sevim Yalçıner, Azam Keçeli, Mustafa Nak, Ayşe Tosun, Hulki İlhan, Zeynep Elif Çelik, Mahmut Özcan, Yıldıray Akıncı, Yılmaz Ballı, Ülkü Koçyiğit ve
Adil Girgin.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı