REKLAMI GEÇ

27. Dönem Milletvekilleri mazbatalarını aldı

27. Dönem Milletvekilleri mazbatalarını aldı

24 Haziran seçimlerinde seçmenin desteğini alan 27. Dönem Denizli Milletvekilleri mazbatalarını aldı. Vekillere mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necla Akkuş ile kurul üyeleri Halil Ortaköy ve Kamil Bağbozan verdi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2018 Pazartesi, 14:08

Denizli Adliyesi’nde bugün mazbata yoğunluğu vardı. 24 Haziran Seçimlerinde sandıktan çıkmayı başaran 8 milletvekili bugün mazbata heyecanı yaşadı.

ÖNCE CHP’LİLER GELDİ
Mazbatalarını almak üzere Adliye’ye ilk gelen CHP Denizli Milletvekilleri oldu. Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ile milletvekilleri Kazım Arslan ve Teoman Sancar mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necla Akkuş ile kurul üyeleri Halil Ortaköy ve Kamil Bağbozan’ın elinden aldı.

Mazbatalarını alan CHP’li vekiller basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, halkın huzur ve adaleti için çalışacaklarını belirterek, kendilerini TBMM’ye gönderen vatandaşlara teşekkür etti.

Bugüne kadar CHP’nin milletvekili adayı olarak mücadele verdiklerini belirten Karaca, “Artık bu saatten sonra Denizli’nin milletvekili olarak bütün milletvekili arkadaşlarımızla birlikte tüm yurttaşlarımızın sorunlarının mücadelesi için Parlamento’da görev alacağız. Bu mazbatada alanda çalışanların, mücadele eden tüm yurttaşlarımızın emeği var. Bu mücadelede bizimle mücadele ortağı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Milletvekili Kazım Arslan ise, seçim döneminde hızlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Denizli’den beklediğimizin altında da olsa üçüncü milletvekilimizi çıkarma başarısını gösterdik. Denizlimiz için, ülkemiz için ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Haşim Teoman Sancar da Denizlili seçmenlerin kendilerine çok önemli bir görevi tevdi ettiğini dile getirerek, “Bu görevimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 1 milyonluk Denizlimizin huzur ve mutluluğu için 24 saat çalışmak ve çabalamak için heyecanlanıyorum” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba da milletvekillerinin ülkenin sorunları ile ilgili çalışacağını, Meclis’te hak, hukuk, adalet, eğitim, dış politika, toplumsal barış konularında CHP’li vekillerin üzerine düşeni layıkıyla yerine getireceğini kaydetti.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ DE MAZBATASINI ALDI
Daha sonra İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk mazbatasını aldı, hayırlı olsun temennisinde bulundu, seçim sürecinde yaşananlara ilişkin çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Seçim süresi boyunca Denizli Valisi Hasan Karahan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın AK Parti’nin yanında yer aldığın iddia eden Öztürk, “Yakın zamanda yerel seçimler olacak. Bu üç isim Denizli’yi daha iyi temsil etmek istiyorlarsa, bizim yanımızda da seçim çalışmasına katılsınlar. Ya da AK Partili olsunlar” dedi.

AK PARTİ’NİN 4 VEKİLİ MAZBATASINI ALDI
Denizli Adliyesi’ne en son gelenler ise AK Partili milletvekilleri oldu. Kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte törene katılan Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ile Nilgün Ök mazbataların aldı.

AK Parti Milletvekili Cahit Özkan, demokrasinin bayramın olan seçim sürecini tamamladıklarını belirterek, “Milletimiz, umut vadeden AK Parti’yi taçlandırdı. Biz özellikle bu seçim sürecinde durmadan çalışan teşkilatımıza teşekkür ediliyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, yeni bir dönem başladığını ifade ederek, “İki dönemdir milletvekili yapmanın haklı gururunu yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha güçlü yatırımlarla hizmet yapacağız. Burada bulunan partili kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Ahmet Yıldız ise “Bugün halkımızın bize verdiği görev için buradayız. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Nilgün Ök de mazbatasının almasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bütün teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte lider konumda bir Türkiye için çalışacağıma söz veriyorum. Birlik olarak devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı