REKLAMI GEÇ

AK Parti ile İYİ Parti’yi polis barikatı ayırdı

AK Parti ile İYİ Parti’yi polis barikatı ayırdı

Delikliçınar Meydanı bu akşam da hareketli anlara sahne oldu. Saat 16.30 sıralarından İYİ Partililer ile AK Partililer meydanda yine karşı karşıya geldi. Bu kez polis erken önlem aldı, barikatlarla iki partiyi birbirinden ayırdı. İki partinin üyeleri karşılıklı sloganlar attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2018 Cuma, 18:37

BAŞAR VE DİĞER İSİMLERİ
Dün 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda AK Parti ile İYİ Partililer karşı karşıya gelmiş, tehlikeli gerginliğin boyutlarının büyümesini önce araya giren polisler, ardından da bastıran sağanak yağmur engellemişti.

Sabah saatlerinden itibaren İYİ Partililer yine Delikliçınar Meydanı’nda stant açtı, vatandaşlara broşürler dağıttı. Saat 16.30 sıralarında alana AK Partililerin de gelmesi, bir gün öncesinin de gerginliği ile ortamı yeniden ısıttı.

Slogan atan, parti müziklerini açan iki partinin yetkilileriyle bir araya gelen polis, slogan atılmamasını ve araçların alandan çekilmesini istedi.

İki parti de buna uydu, ancak zaman zaman gerginlik yine de ortaya çıktı.

Polis yeniden devreye girdi ve iki partinin arasına barikatlar çekildi.

Polis barikatlarının AK Parti ile İYİ Partililer arasındaki etkileşimi ortadan kaldırdı, gerginlik de kendiliğinden noktalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı