REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan uzun süre kuyrukta bekledi, oyunu kullandı

Başkan Zolan uzun süre kuyrukta bekledi, oyunu kullandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte Hayırseverler Ortaokulu’nda kullandı. Başkan Zolan, eşi ile birlikte uzun süre kuyrukta bekledi, sıra kendisine gelince de tercihini ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2018 Pazar, 11:31

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte oyunu kullanmak üzere Hayırseverler Ortaokulu’ndaki 2071 nolu sandığa geldi.

Oy kullanacağı sandıkta yoğun bir katılımın olması nedeniyle uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kalan Başkan Osman Zolan, bu süreyi tek tek sandıkları dolaşıp, sandık görevlilerine kolaylık ve başarı dileyerek değerlendirdi.

Sıranın kendisine gelmesinin ardından sandığa giden Başkan Zolan ve Eşi Berrin Zolan, oylarını birlikte kullandı, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Oyunu kullanıp tercihini ortaya koymasının ardından bir değerlendirme yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçimin ülke için çok önemli olduğunu belirterek, “Tabi ki milletimiz ne derse o olacak. Temennimiz, hiçbir sıkıntı yaşanmadan, güzel bir seçim atmosferi yaşayıp, ülkemiz için hayırlı olan bir sonuçla bu seçimi tamamlarız. Bu önemli sınavın hem ülkemiz, hem de Denizlimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı