REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti

Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti. Kılıçdaroğlu, 6 Haziran sabahı Denizli’de olacak, fabrika ziyareti yapacak, işadamları ve STK temsilcileriyle bir araya gelecek, Bozkurt’u ziyaret edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2018 Salı, 10:14

24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik liderlerin turları devam ediyor. Daha önce CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile İYİ Parti lideri Meral Akşener Denizli’yi ziyaret etmiş, halkla buluşmuştu.

Bu kez CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’ye geliyor. Yarın (6 Haziran) sabah saatlerinde Çardak Havaalanı’nda karşılanacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, önce Kaynak Tekstil’i ziyaret edecek. Burada işçilerle buluşup sohbet edecek olan Kılıçdaroğlu, ardından Dedeman Otel’de STK temsilcileri ve işadamlarıyla buluşacak.

Saat 11.00’de başlayacak olan toplantıda ülkenin geldiği noktayı ve 24 Haziran seçimlerini değerlendirecek olan Kılıçdaroğlu, saat 14.00’de Rateks’i ziyaret edecek, işçilerle bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu, saat 15.30’da Bozkurt’u ziyaret edecek, Belediye Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla buluşmanın ardından Denizli’den ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı