REKLAMI GEÇ

CHP’li Karaca oyunu kullandı, yola çıktı

CHP’li Karaca oyunu kullandı, yola çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca oyunu Servergazi Kız Meslek Lisesi’nde kullandı, Ankara’da nöbet için yola çıktı. Karaca, “Sandıklar açıldığında ortaya çıkacak sonucun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2018 Pazar, 11:54

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca da oyunu erken saatlerde kullanan siyasetçilerden biri oldu.

Servergazi Kız Meslek Lisesi’nde oy kullanacağı sandığa gelen Karaca, önce sandık görevlilerine başarı ve kolaylık diledi, ardından da kabine girerek tercihini ortaya koyduğu oyunu kullandı.

”HAYIRLI OLSUN
Seçimlerin huzur, barış ve sükunet içindegeçmesini, vatandaşların oylarını rahat bir ortamda kullanmasını temenni eden Karaca, “Vatandaşlarımızın kullandığı her oy ülkemizin, çocuklarımızın, hepimizin geleceğini değiştirecektir. Sandıklar açıldığında çıkacak sonucun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

OYU KULLANDI YOLA ÇIKTI
Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi olması nedeniyle seçimleri genel merkezden takip edecek olan Karaca, oyunu kullanmasının ardından zaman geçirmeden yola çıktı.

Tüm MYK üyelerinin oylarını kullanmasının ardından Parti Genel Merkezi’nde bir araya geleceğini ve seçimlerin buradan takip edileceğini belirten Karaca, “Seçimleri Ankara’da, genel merkezde tabip edeceğiz. CHP MYK olarak, acil karar alınması gerekecek durumlarda, hızlı reaksiyon gösterebilmek için böyle bir karar aldık. Tek amacımız, vatandaşlarımızın sandıklarda ortaya koyduğu iradenin ortaya çıkacak sonuç ile aynı olmasını takip edebilmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı