REKLAMI GEÇ

Çelik: “DP bu ülkenin çimentosudur”

Çelik: “DP bu ülkenin çimentosudur”

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, seçim sonrasında partisinin meclise girdiğini belirterek, “Demokrat Parti bu ülkenin çimentosudur. Ülkeye verdiğimiz hizmetler ortadadır. Bizlere verilen oylara sahip çıkacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2018 Cuma, 16:16

Demokrat Parti Denizli il yönetimi 24 Haziran seçimleri sonrasında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Demokrat Partililer, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın İYİ Parti listelerinden milletvekili seçilerek meclise girmesinin mutluluğunu yaşadı.

Toplantı sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, 24 Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirme yaptıklarını ve yerel seçimlere dair yol haritasını belirlemek amacıyla bir araya geldiklerini bildirdi.

Çelik, “Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımla beraber 24 Haziran seçimlerini değerlendirdik. Partimizin Denizli ve Türkiye geneli durumunu masaya yatırdık. Bizlere verilen oylara sonuna kadar sahip çıkacağımızı ilan ediyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin Genel Başkanımız Gültekin Uysal önderliğinde daha iyi noktalara geleceğine olan inancımız tamdır. Demokrat Parti yıllar sonra meclise girmiştir. Demokrat Parti bu ülkenin çimentosudur. Ülkeye verdiğimiz hizmetler ortadadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı