REKLAMI GEÇ

Ekonomi Bakanı Zeybekci oyunu kullandı

Ekonomi Bakanı Zeybekci oyunu kullandı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 24 Haziran Seçimleri için sandık başına eşi ve kızı ile birlikte gitti. Oyunu kullanan Bakan Zeybekci, “Yarın yeni bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2018 Pazar, 12:06

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, oy kullanacağı Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eşi Ayşen Zeybekci ve kızı Fatma Özkan ile birlikte geldi.

Oy kullanacağı 1198 nolu sandığa geçmeden önce oy kullanmak için gelen vatandaşlarla sohbet eden, çocuklarla ilgilenen Bakan Zeybekci, daha sonra eşi ve kızı ile birlikte tercihini ortaya koyan oylarını kullandı.

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından gazetecilere değerlendirmeler yapan Bakan Zeybekci, katılım oranının yüksek olduğunu söyledi, “Erken saatlerde bile vatandaşlarımızdan 3’te bir oranında katılım sağlanmış” dedi.

Uzun bir kampanya döneminden sonra sonuçların iyi olacağını belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Genel itibari ile son derece demokratik ve hoşgörülü bir kampanya dönemi geçirdik. Ben inanıyorum ki bu akşam Türkiye, ilk seçimde cumhurbaşkanını seçecek” diye konuştu.

25 Haziran tarihinden itibaren farklı bir Türkiye yaşayacaklarını belirten Zeybekci, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetlere ulaşma çabası içinde bir Türkiye’yi yarın itibari ile yaşamaya başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı