REKLAMI GEÇ

Sandığa giderken bunu unutmayın

Sandığa giderken bunu unutmayın

Yarın Türkiye kritik seçimlerinden birini gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile birlikte 27. Dönem Milletvekili Seçimleri de gerçekleştirilecek. Seçmenlerin dikkat etmesi gereken en önemli ayrıntı, sandığa giderken kimliklerini yanına almak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2018 Cumartesi, 11:36

Türkiye 27. Dönem Milletvekili Seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. 24 Haziran Pazar günü sabah saat 08.00’de başlayacak olan oy verme işlemi için geri sayım başladı.

Oy verme günü Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını taşıyan; Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, nüfus cüzdanı, geçici kimlik belgesi, resmî dairelerce verilen soğuk damgalı kimlik kartı, pasaport, evlenme cüzdanı, askerlik belgesi, sürücü belgesi, hâkim ve savcılar ile yüksek yargı organı mensuplarına verilen mesleki kimlik kartı, avukat, noter ve askerî kimlik kartı gibi kimliğini tereddütsüz ortaya koyan resimli, resmî nitelikteki belgeyi yanınızda bulundurmayı unutmayın.

Üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olmayan resimli ve resmî bir kimlik belgesi ibraz eden seçmenin oy kullanabilmesi için, bu belgelerin yanında ayrıca seçmen bilgi kâğıdını veya nüfus müdürlüklerince verilmiş nüfus kayıt örneğini ibraz etmesi şart.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı