REKLAMI GEÇ

Milletvekili Adaylarımız

 

 

YASİN ÖZTÜRK
1972 Denizli Çivril Doğumlu. Evli, 3 Çocuk Babası İş Adamı Makine Mühendisi A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Denizli İyi Parti Kurucu İl başkanı

 

 

 

ŞULE TÜRKASLAN
15 Mayıs 1977 yılında İZMİR – Kinaz’ da doğdum.
İlk öğrenimimi Çay Atatürk İlkokulu’nda , orta ve lise öğrenimimi Çay İmam Hatip Lisesi’nde tamamladım.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2002 yılında mezun olduktan sonra yurdun çeşitli yerlerinde hekimlik yaptım. Halen özel bir hastanede acil hekimliği yapmaktayım.
Siyasi hayatıma 2014 yılında hayvan severlerin tavsiyesi üzerine MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’na katılarak başladım. 25. Dönem Türkiye genel seçimlerinde MHP Denizli 7.Sıra milletvekili adayı oldum.
Ve artık Türkiye’ ye ve milletimize ; umut, adalet, zenginlik, kararlılık, cesaret, bilgi, medeniyet, gelecek en önemlisi özünü geri verecek İYİ PARTİ var.
İYİ Parti Denizli Merkezefendi ilçe başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Korkmuyoruz, milletimiz için gerekirse ölmeye geldik.

 

NAFİZ ÖZ
1959 Denizli doğumluyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Evlatlarımdan birisi mimar, diğeri hukukçudur.
Denizli’nin yerli Hacı Şakirler Sülalesindenim. Geçmişimizin Merkez Efendi’ye dayandığı Denizli eşrafınca söylenir. Annem Denizli’nin ilk kadın milletvekili adayıdır.
İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimimi Denizli’de yaptım. İnşaat mühendisiyim. Mezun olduğum 1984 yılından itibaren Denizli’de inşaat mühendisliği ve müteahhitlik yapmaktayım. Denizli Konut Yapı Kooperatifleri Birliğinin kurucu başkanıyım. Şehrimizde yaklaşık iki bin konut projesini bitirmiş bulunmaktayım.
Pamukkale Sağlık ve Eğitim vakfı (Aşevi), Denizli Genç İşadamları Derneği, Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği, Pamukkale Üniversitesi Vakfı, Koruyucu Aile Derneği, Denizli Müzeler Yaptırma Yaşatma derneği, Atatürkçü Düşünce derneği üyesiyim. Ayıca, on dört yıl Denizli Ticaret Odası meclis üyeliği yaptım.
Daha önceki yıllarda Doğruyol partisinde (Demokrat Parti), merkez ilçe yöneticiliği, ikinci başkanlığı ve büyük kongre delegesi görevlerinde bulundum. Türkiye Partisinde merkez ilçe başkanlığı yaptım.

 

TEMEL BAŞBUĞ
1955 tarihinde Buldan’da doğdum. ADMMA inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldum.
17 yıl Türk Özel Sektörün resmi kuruluşu TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği)’de teknik eleman ve yönetici olarak görevde bulundum.
1999-2008 yılları arasında iki dönem Buldan Belediye Başkanlığı görevini yaptım.
Evliyim, 2 erkek evladım var.
Rab’bimin taktiri, siz kıymetli hemşehrilerimin teveccühü doğrultusunda; bilgi, birikim ve tecrübemi, yüce Türk milletinin mutluluğu ve refahı için kullanmak istiyorum.

 

MEHMET ALİ UZAKGİDER
Veteriner Hekim
1962 yılında Denizli’nin Tavas ilçesi Baharlar Köyü’nde doğdum. Çocukluk yıllarım tarlada çapa, ekim-dikim ve hasat peşinde geçti. İlköğrenimimi aynı köyde bitirdim. Okumamış bir ailenin çocuğu olmama rağmen Anadolu’nun irfanıyla harmanlanmış açık bir ufka sahip olan babam, elimden tutarak beni Isparta Gönen Öğretmen Okulu’na götürüp hocalarıma teslim etti. Bu noktadan sonra devlet benim adeta ikinci babam oldu. 1983 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun olduktan sonra veteriner hekim olarak çeşitli il ve ilçelerde çalıştım. Böylece köyden şehre toplumun bütün katmanlarını yaşayarak tecrübe etme imkânına sahip oldum. Köydeki vatandaşın sorunlarını ve taleplerini bilerek, yaşayarak büyüdüm. 28 yıllık idarecilik hayatım da makro düzeyde tarım ve hayvancılığın sorunlarını modern ve teknik anlayışla araştırmak ve bu sorunlara çözüm bulmaya çalışarak geçti.
2007 ve 2011 yıllarında gerçekleştirilen milletvekilliği genel seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı oldum. 2011 yılında gerçekleştirilen seçimler sonrasında Tarım Bakanlığı adeta cezalandırırcasına beni yıllarca idarecilik yaptığım kuruma eleman olarak atadı. Bu haksız uygulamaya karşı üç buçuk yıl hukuk mücadelesi verdim. Sonunda 2015 yılında Danıştay kararı ile şube müdürü olarak atandım ve bu görevi de bu güne kadar yürüttüm. 33 yıllık devlet memurluğum süresince birçok hizmet içi eğitim ve teknik programlara katıldım. 2003 yılında Denizli Valisi Merhum Recep Yazıcıoğlu başkanlığında Denizli Tarım ve Kırsal Kalkınma Master Planı’nı ve 2005 yılında da Ege Bölgesi illerini kapsayan Ege Bölgesi Tarım ve Kırsal Kalkınma Master Planı’nı hazırladım. Buna ek olarak, Denizli’de görevli olduğum dönemde bakanlıkça uygulanan 28 adet Tarımsal Sanayi Projesi’nin gerçekleştirilmesinde, Denizli ili Sulama Master Planı’nın hazırlanmasında, arazi toplulaştırma çalışmalarında, Denizli ili Toprak Haritasının Çıkarılması ve Kullanım Kabiliyetinin Tespiti Projesi’nin gerçekleştirilmesinde, Denizli’de 47 kooperatifte hayvancılık projelerinin uygulanmasında bilfiil görev aldım ve bu görevleri başarıyla tamamladım.
Kamu görevlerimin yanı sıra, 2002-2014 yılları arasında, aralıksız altı dönem boyunca Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı ve 1999-2008 yılları arasında da Türk Ocakları Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini üstlendim.
Memuriyetim boyunca vatana, millete ve davaya hizmet şiarı ile kamu adına görev yapmanın vebalinin idrakini taşıdım. Oda başkanlığı ve devlet memuriyetim dolayısıyla gece gündüz çiftçiyle iç içe olarak çiftçiler, kooperatifler, birlikler, ziraat odaları, muhtarlar başta olmak üzere birçok kesimle ve sivil toplum kuruluşuyla muazzam bir diyalog halinde oldum. Bunun neticesinde çeşitli oda ve birlikler, şahsıma desteklerini imzaladıkları ve ekte bulabileceğiniz bir bildiriyle göstermişlerdir. Görevlerim gereği Denizli’nin gitmediğim hiçbir yerleşim yeri yoktur. Ayrıca gerek uzun yıllar Denizli Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı yapmam, gerekse iki dönem milletvekili adayı olarak seçimlere katılmam kamuoyu tarafından bilinen biri olmamı sağlamıştır. Bugün köylerde hangi kapıyı çalsam yiyecek ekmeğim, içecek bir bardak çayım vardır. Allah’a çok şükür, tarafıma tevdi edilen görevleri elimden geldiğince, hatta çoğu zaman inisiyatif alarak fazlasıyla yerine getirdim. Hiçbir vakit şahsıma ve kişiliğime, şeref ve haysiyetime halel getirecek bir tecrübem olmadı.
Uzun yıllardır vatan ve millet için, her şeyden önce de Allah rızası için hizmet etmekte olduğum bu davaya İYİ Parti çatısı altında yapacağım katkıya olan inancım doğrultusunda, ülkemiz ve milletimiz için hayati bir öneme sahip olduğuna inandığım bu harekette görev almak istediğimi tarafınıza bildirir, saygılarımı sunarım.

ZEYNEP SÖZERİ
Ben Zeynep SÖZERİ 30 Nisan 1982 Almanya doğumlu olup aslen Denizli’liyim ve aynı zamanda Tavas Nifer’in de geliniyim. 10 Yıllık evli ve bir çocuk sahibiyim. Eşim Hasan SÖZERİ Makine Mühendisi Mekanik Tesisat Çizim Projeleri ve İnşaat Sektörü ile uğraşıyor, oğlum Hüseyin SÖZERİ 6,5 yaşında anaokul öğrencisi.
Kendimin işlettiği biri Çamlık Bölgesinde diğerinin Albayrak bölgesinde bulunan, SEM GLOBAL adında Amerikan ve İngiliz eğitmenlerden oluşan İngilizce Eğitim ve İthalat –İhracat Danışmanlık hizmeti sunan merkezimiz var.
Eğitim hayatıma Almanya Ruheschule ilköğretim okulunda başlayıp, İngiltere Londra’da bulunan University of East Londra’da Uluslararası İşletme dalında tamamlamış bulunmaktayım.
Siyaset ile daha önce bir bağım olmamış olup sadece son zamanlarda ülkemizin vahim gidişatına Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün birinci vasiyeti olan
” Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.” İle yola çıkmış bulunmaktayım.

 

MURAT GÜNGÖR
1976 Münih/Almanya doğumludur. Aslen Bozkurt ilçesi Tutluca köyündendir. İlköğreniminin bir kısmını Almanya’da tamamladıktan sonra ilk ve orta öğrenimini Denizli ve Konya da tamamladı.
1993-1995 yılları arasında Tarım Bakanlığında veteriner teknisyeni olarak çalıştı.2001 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık stajını yaptı.
Akabinde 2002-2004 yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisinde Kanunlar Müdürlüğünde ve değişik komisyonlarda Hukukçu olarak çalıştı. 2004-2015 yılları arasında Devlet Planlama Teşkilatı ve Kalkınma Bakanlığında Planlama Uzmanı görevini yürüttü.
2015 yılından bu yana serbest avukatlık ve özel sektörde danışmanlık yapmaktadır. İyi Parti Ankara il teşkilatında kurucu üyelik yapmıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir. Ankara Üniversitesinde Özel Hukuk yüksek lisansı yapmıştır.

 

HÜSEYİN KÖSEOĞLU
09.1954 Tarihinde Denizli ‘de doğdum. İlk, orta, lise öğrenimi Denizli de tamamladıktan sonra şimdiki adı Marmara Üniversitesi işletme fakültesinden 1978 yılında mezun oldum. Aynı yıl eşim Fatma Köseoğlu ile evlendim. 03.11.1978 yılında S.S.K Nazilli hastanesinde memuriyete başladım.17.09.1979 yılında S.S.K DENİZLİ hastanesine atandım. 1983 yılında aynı hastanede hastalık servis şefi oldum.1987 yılında kendi isteğimle memuriyetten istifa ederek Emsan İnşaat A.Ş . nın finansman müdürü oldum.1987 – 2002 yılları arasında anavatan partisinin il ve ilçe yönetimlerinde görev aldım.1995 yılında Güneş Sigorta A.Ş. DENİZLİ İRTİBAT BÜROSU MÜDÜRÜ OLDUM. Emekli olduğum 2003 yılına kadar bu görevde kaldım.01.07.2003 den beride kendi adıma sigorta acenteliği yapmaktayım.1993 yılından 2008 yılına kadar TÜRK HAVA KURUMU DENİZLİ ŞUBESİNİN YÖNETİMLERİNDE ÇALIŞTIM: 2008 yılında yapılan kongrede şube başkanı oldum halen bu görevime devam etmekteyim.2008 -2012 yılları arasında Türk Hava Kurumu genel yönetim kurulunda disiplin kurulu üyesi olarak Ankara da görev yaptım.1 kız 1 erkek babasıyım kızım bekar bankacılık yapmaktadır. Oğlum evli gıda mühendisidir. Eşim ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜR YARDIMCILIĞINDAN EMEKLİ ÖGRETMENDİR. İyi parti kuruluşunda Denizli il yönetiminde kurucu üye oldum. 24 Haziran milletvekilliği seçimleri için il yönetiminden istifa ederek aday adayı oldum

 

Yorumlar kapalı.

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/