REKLAMI GEÇ

Çıtışlı: “Bu reçete iyi gelecek”

Çıtışlı: “Bu reçete iyi gelecek”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıkladığı seçim manifestosunu değerlendiren İYİ Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, “Bu reçete ülkemize iyi gelecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2018 Perşembe, 14:19

Akşener’in açıkladığı manifestonun Türkiye’nin krizlerden çıkışının reçetesi olacağını belirten Veli Çıtışlı, “Türkiye’nin kurtuluşu ve müreffeh bir ülke olma yolunda atılacak adımların başlangıcını ve kurtuluş reçetesini genel başkanımız açıklamıştır. Bu manifesto ülkemizin kurtuluşudur” dedi.

Partisinin seçim manifestosunun Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz başta olmak üzere, bütün tahribatların önüne geçebilecek bir yapıda olduğuna dikkat çeken Çıtışlı, “Türkiye uzun süredir sancılı bir dönem yaşamaktadır. 24 Haziran seçimlerinde, halkın büyük bir ilgisine mazhar olan ve adeta kurtuluşun ümidi olan genel başkanımız Meral Akşener’in açıklamaları bütün Türk Milleti’nin beklentilerine tercüman olmuştur. Halkımızın yüzünü güldürmek, Parlamenter sistemin güçlendirilmesi, yoksulluk ve yolsuzluğun önlenmesi için bir reçete olmuştur. Bu yüzden halkın ümitle beklediği Meral Akşener ve İyi Parti iktidarı inşallah Türkiye’ye iyi gelecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/