REKLAMI GEÇ

Öz: “Düşünün yeter”

Öz: “Düşünün yeter”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nafiz Öz, 24 Haziran seçimlerinde önceliğin düşünmek ve bazılarını düşünmeye sevk etmek olduğun ifade etti. Öz, “Bizler düşünen insanların ferasetine güveniyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2018 Çarşamba, 12:39

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nafiz Öz, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin kritik öneme sahip olduğunu belirtti.

24 Haziran öncesinde tek yapılması gerekenin düşünmek ve içinde bulunulan durumu fark edemeyenleri düşünmeye sevk etmek olduğunu anlatan Öz, “Afrika’da ve Güney Amerika’daki başkanlık sistemlerinin benzeri olan, tek adam sistemini düşünmeliyiz. 16 seneden beri ülkemizde neler olup bittiğini düşünmeliyiz. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyette, milli bayramlarda, birilerinin devamlı neden hasta olduğunu, kurucu idarenin nasıl yok sayıldığını, neden iki ayyaş gibi ithamlar kullanıldığını düşünmeliyiz. Dinin siyasete alet edildiğini, meydanlarda kimin urgan attığını, kimim Kuran-ı Kerim gösterdiğini, kimin başörtülü bacılarımıza saldırdılar yalanını söylediğini düşünmeliyiz. Ege tabiri ile millete efelik yapıp “Ananı da al git” denildiğini, işçileri tekmeleyenlerin, özel şoförünün neden milletvekili yapılığını düşünmeliyiz. AKP genel başkanına söylemedikleri lafı bırakmadıkları halde, ne için söylemlerini tam tersi değiştiren Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu, Tuğrul Türkeş, Tansu Çiller, Mehmet Ağar’ın oğlu gibi insanların nasıl ve neden değiştiğini düşünmeliyiz” dedi.

Meral Akşener’in AKP’ye geçmesi halinde kendisine geliştirilmiş Cumhurbaşkanı yardımcılığının teklif edildiğini açıkladığını anlatan Nafiz Öz, “25 yıllık siyasi hayatında bir kadın olarak nasıl dik durabildiğini, nasıl teslim olmadığını ve tüm zorluklara rağmen bu sistemde parasız pulsuz alternatif olarak nasıl çıkabildiğini düşünmeliyiz” diye konuştu.

Düşünen Türk halkının gelinen noktanın farkında olduklarını belirten Nafiz Öz, “Seçim günü, sekiz aylık bir parti olan İYİ Parti ve cesurlar hareketini desteklemeliyiz. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun, İYİ Parti kısa sürede, cesaretle, insanları küçük gören, mağrur, çıkarcı, saltanat heveslisi rejim düşüncesine karşı mücadelesini sürdürmektedir. Atatürk’ün kurucu ilkelerinden taviz vermeden, Atatürk’ün bile kabul etmediği, tek adam rejimine karşı güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirmek için yılmadan çalışmaktadır. Sen, ben yok, biz varız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/