REKLAMI GEÇ

Türkarslan: “İki bayramı birlikte yaşayalım”

Türkarslan: “İki bayramı birlikte yaşayalım”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Şule Türkarslan arı gibi. Günün 24 saatinde alanlarda olan Türkarslan 3. Sanayi’de esnafları ziyaret etti, Babadağ’da düzenlenen iftara katıldı. Türkarslan, “İki bayramı birlikte yaşayalım. Önce mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayalım, ardından da 16 yıllık zulüm iktidarına son verelim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2018 Perşembe, 16:04

İYİ Parti Milletvekili Adayı Şule Türkarslan, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Günün 24 saatini alanlarda geçiren, sürekli halkla iç içe olan Türkarslan, 3. Sanayi Sitesi’nde esnaflar ve vatandaşlarla buluştu.

İşyerlerini tek tek ziyaret eden, esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Türkarslan, daha sonra da Babadağ’a geçti, ziyaretler gerçekleştirdi, iftara katıldı.

“İKİ BAYRAMI BİRLİKTE YAŞAYALIM”
Mübarek Ramazan Bayramı arifesinde iki bayramı birlikte yaşama temennisinde bulunan Türkarslan, “Mübarek Ramazan Bayramı geldi. Sevdiklerimizle bir araya gelip, bayram yapacağız. Ardından da bir hafta sonra sandığa gideceğiz. Bu da Türkiye’nin ikinci bayramı olsun istiyoruz. 16 yıllık zulüm iktidarından kurtulan, yüzünü güneşe dönen bir Türkiye istiyoruz. Alanlarda gördüğümüz coşku, sokaklarda bize hissettirdiğiniz duygu bunun gerçek olacağını net bir şekilde ortaya koyuyor. Gelin hep birlikte önce Ramazan Bayramı, ardından da AKP’den kurtulmayı kutlayalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/