REKLAMI GEÇ

Türkarslan: “Vatandaş borç batağından kurtulacak”

Türkarslan: “Vatandaş borç batağından kurtulacak”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Şule Türkarslan, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin yüzünü güneşe döneceğini belirterek, “Borç batağına sürüklenen vatandaşlarımız kuracağımız Türkiye Dayanışma Fonu sayesinde bu bataktan kurtarılacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2018 Salı, 17:08

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Şule Türkarslan, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Honaz’da vatandaşlarla buluşan Türkarslan, özellikle Akbaş ve Dereçiftlik Mahallelerinde yoğun ilgi gördü.

24 Haziran’ın önemini anlatan ve destek isteyen Türkarslan, partisinin uygulayacağı projeleri de anlattı. Ülkenin 16 yıllık AKP iktidarı döneminde yalnızca devlet olarak değil, vatandaş özelinde de borç batağına saplandığını anlatan Türkarslan, önceliklerinin vatandaşların bu ağır yükten kurtulması olduğunu söyledi.

İktidarlarının ilk 100 günlük sürecinde Türkiye Dayanışma Fonu’nu kuracaklarını belirten Türkarslan, “Bu fon ile 30 Nisan 2018 tarihi itibariyle borçları yasal takibe ya da yakın takibe alınmış, borçları tahsilat şirketlerine satılmış olan 5 milyon vatandaşımızın tüketici kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından doğan borçlarını satın alacağız. Asgari ücretlinin, işsizin, emeklinin, şehit ve gazi ailelerinin borçlarını sileceğiz. Maddi durumu nispeten yerinde olan vatandaşın borcunun yüzde 80’ini sileceğiz. Kalan yüzde 20, 10 yıl takside bölünecek, bu borç bitene kadar da yeni kredi çekilmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Yorumlar

iSHAK   -  Bağlantı 20 Haziran 2018, 13:55

Ben borcumu zamanında ödüyorsam suçum ne?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/