REKLAMI GEÇ

Öztürk, “En büyük vaadimiz toplumsal barış ve huzur”

Öztürk, “En büyük vaadimiz toplumsal barış ve huzur”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde son düzlüğe girildiğini belirtti, en önemli vaatlerinin toplumsal barışın yeniden tesis edilip, huzurlu bir geleceği inşa etmek olduğun söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2018 Cuma, 15:56

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, baskın bir seçim kararına rağmen tüm zorluklara göğüs gererek gerçekleştirdikleri propaganda sürecinin sonuna geldiklerini söyledi.

Genel bir değerlendirme yapan ve 24 Haziran sonrası hayata geçirecekleri en önemli vaatlerini ifade eden Yasin Öztürk, “Kendisinden olmayanı ötekileştiren, farklı siyasi görüşte olanlara hain gözüyle bakandan bu millete ve vatana fayda gelmez. Bizim en büyük vaadimiz, toplumsal barışı yeniden tesis etmek, huzurlu bir Türkiye yaratmak” dedi.

Yukarıdaki üst kimlik siyasetçilerin çirkin söylemlerinin vatandaşta sıkıntı yarattığını dile getiren Yasin Öztürk, “Yukarıdaki üst kimlik siyasetçilerin bu söylemleri vatandaşlara yansıyor, komşuyla, iş arkadaşıyla, akrabasıyla kavga ediyor. 24 Haziran’a saatler kaldı. Sandık kurulacak, Türk halkı kararını verecek. Ancak, bu insanlar seçimden sonra da yüz yüze bakacak. Siyasetçilerin yarattığı ortam, ne yazık ki milletin beraberliğini, birlikte olma arzusunu yıpratıyor” dedi.

İYİ Parti iktidarında herkesin ve her görüşün kıymetli olacağını anlatan Yasin Öztürk, “İYİ Parti birilerinin yaptığı gibi bu ülkenin yüzde ellisinden fazlasını hain gözüyle görmeyecek. İYİ Parti iktidarında ülkeye huzur gelecek, huzur olan yerde üretim artacak, zenginlik artacak. Adalet yeniden tesis edilecek, Türkiye yıllardır aradığı huzur ortamına yeniden kavuşacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/