REKLAMI GEÇ

Öztürk: “Denizli bize sahip çıktı”

Öztürk: “Denizli bize sahip çıktı”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, partisi adına 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ülke genelinde daha yüksek bir oy beklediklerini belirten Öztürk, “Ancak, Denizli’deki yakaladığımız oran güzel. Denizli bize sahip çıktı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2018 Pazartesi, 13:34

24 Haziran Milletvekili Seçimlerinin kazanlarından biri olan ve İYİ Parti’den milletvekili seçilen Yasin Öztürk, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Yeni bir parti olarak aldıkları sonucun iyi görülebileceğini ifade eden Yasin Öztürk, ancak ülke genelinde daha yüksek oy beklediklerini söyledi.

Ülke genelindeki duruma rağmen Denizli’de aldıkları oranın kendilerini memnun ettiğini belirten Yasin Öztürk, “Denizli bize sahip çıktı” dedi.

Öztürk, “Seçimler tamamlandı, millet iradesini ortaya koydu. Bu saatten sonra Allah’ın izni, teşkilatlarımızın mücadelesiyle çalışmaya devam edeceğiz. Ankara’da Denizli halkının vekili olarak elimden geleni yapmaya, Denizli için mücadele etmeye, sorunları Meclis’te ifade etmeye çalışacağım. Var gücümüzle çalışacak, gayret göstereceğiz” dedi.

“Yasin Öztürk Denizli’de nasılsa, Ankara’da da aynı olacak” diyen Öztürk, “Kendi fıtratımızdan taviz vermeden siyaset yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/