REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener miting için geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener miting için geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 24 Haziran seçimleri kapsamında 27 Mayıs’ta Denizli’ye geliyor. Akşener, 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde halkla buluşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2018 Çarşamba, 12:52

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça, liderlerin ziyaretleri de ivme kazandı. Bir süre önce CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi ağırlayan Denizli, 27 Mayıs Pazar günü İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile buluşmaya hazırlanıyor.

27 Mayıs Pazar günü Denizli’ye gelecek olan İYİ Parti Lideri Akşener, 29 Ekim Bulvarı’nda saat 17.00’de gerçekleştirilecek mitingde Denizlililer ile buluşacak.

BİR GÜN ÖNCE “ANLAT HEMŞERİM, DERTLEŞELİM”
Akşener’in ziyaretinden bir gün önce, ‘İyi parti dinliyor, anlat hemşerim, dertleşelim” projesi kapsamında hazırlanan otobüs Denizli’de olacak. Parti yetkililerinin vatandaşın dertlerini dinlediği, önerileri aldığı organizasyon kapsamında kentin belirli bölgelerinde buluşmalar gerçekleştirilecek.

İL BAŞKANINDAN DAVET
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Genel Başkanları Meral Akşener’in kısa süre içinde ikinci kez Denizlililerle buluşacağını belirterek, tüm vatandaşları mitinge davet etti. 24 Haziran’ın Türkiye’ye ve Denizli’ye iyi geleceğini belirten Akgün, “Artık tamam. Yüzümüzü güneşe dönüp, yaşadığımız tüm sorunları geride bırakma zamanı. Bunun için çaba harcayan Meral Akşener, kısa süre içinde ikinci kez ilimizi ziyaret edecek, halkımız ile kucaklaşacak. Denizlililerin bu buluşmada yerlerini alacağına inancımız tam” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/