REKLAMI GEÇ

İyi Parti lideri Akşener Denizli’ye geliyor

İyi Parti lideri Akşener Denizli’ye geliyor

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener yarın Denizli’ye geliyor. Akşener, 29 Ekim Bulvarı’ndaki Özay Gönlüm Meydanı’nda halka seslenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2018 Cumartesi, 18:06

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Denizli’ye geliyor. Daha önce kentte parti binasının açılışını yapan ve sınırlı kalabalığa kısa bir konuşma yapan Akşener, cumhurbaşkanlığı adaylığı kesinleştikten sonra ilk kez kente ayak basacak.

Aydın’daki mitingi tamamladıktan sonra Denizli’ye gelecek olan Akşener önce şehir içinde otobüsle kent turu yapacak.

Halkı selamlayacak olan Akşener’in 17:00’de 29 Ekim Bulvarı üzerindeki miting alanına gelmesi bekleniyor.

Diğer yandan Denizli’de miting için hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor.  Çoban ateşini yaktığı Denizli’ye ayrı bir sempatisi olan Akşener’in kente büyük önem verdiği kurmayları tarafından da sıklıkla dile getiriliyor. Bu nedenle mitinge dikkatle hazırlanan İyi Parti il teşkilatı ve milletvekili adayları alanda en az 10 bin kişilik bir kalabalık bekliyor.

İlçe teşkilatlarının yanı sıra çevre illerden de mitinge katılımın olması bekleniyor.

Diğer yandan Denizli’de miting günü yağışlı olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre gün güneşli hava ile başlasa da öğle saatlerinde sağanak yağış etkili olacak. Mitingin başlama saatinde de yağışın devam etmesi bekleniyor. Verilere göre saat 18:00 sıralarında güneş yeniden kendini gösterecek.

İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün hazırlıkların sürdüğünü, Genel Başkan Akşener’in Denizli ziyareti için geri sayımın başladığını belirterek, “Güzel bir miting olmasını diliyorum. Tüm Denizli halkını cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener ile buluşmaya, ona destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/