REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Denizli’yi unutmadı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Denizli’yi unutmadı

İYİ Parti Lideri, Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Denizli’yi unutmadı. Akşener, 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle mesaj yayınladı, Kurtuluş Günü’nü kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2018 Salı, 09:45

İYİ Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, 15 Mayıs 1919’da Yunanlıların İzmir’i işgal etmesinden 4 saat sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde Denizli’de başlatılan milli mücadelenin 99. yıl dönümünü kutladı.

Her 15 Mayıs’ta mücadele ruhunu yeniden yaşayan Denizlilerin coşkusunugönülden paylaştığını aktaran Akşener, “Ne mutlu ki tarihimiz nice kahramanlıklar, nice başarılarla ve zaferlerle dolu. Milli mücadelenin fitilini ateşleyerek ülkemizin düşman işgalinden kurtulması için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

ÇOBAN ATEŞİ YAKTIK
İYİ Parti kuruluşunda başladığı Anadolu ziyaretlerinin ilk duraklarından biri olan Denizli’nin büyük öneme sahip olduğunu da sözlerine ekleyen Akşener, “Atalarımızın milli mücadele için yaktıkları çoban ateşinin ikincisini Türkiye İYİ olsun diye Denizli’de yaktık. Bizi bağırlarına basan tüm Denizlili hemşerilerime sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. 24 Haziran’dan sonra daha güzel bir Türkiye’ye uyanacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/