REKLAMI GEÇ

Öz: “Merkez sağ seçmeni İYİ Parti’de bütünleşti”

Öz: “Merkez sağ seçmeni İYİ Parti’de bütünleşti”

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayları Nafiz Öz ve Murat Güngör, Doğruyol ve Demokrat Parti sevdalıları ile bir araya geldi. Nafiz Öz, bir süredir alternatifsiz kalan merkez sağ seçmenin İYİ Parti’de bütünleştiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2018 Çarşamba, 10:08

İYİ Parti Milletvekili adayları Nafiz Öz ve Murat Güngör, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

İki aday, DYP ve Demokrat Parti sevdalıları ile Esin Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda DYP ve Demokrat Parti seçmenlerine seslenen Nafiz Öz, DP’nin geçmişte yüzde 40’la ulaşan oy potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. Bir süredir Denizli’de alternatifsiz kalan merkez sağ seçmenin İYİ Parti etrafında bütünleştiğini belirten Nafiz Öz, bu birlikteliğin daha da artırılması gerektiğini kaydetti.

Öz, “AKP’nin misyonu ve uygulamaları, asla merkez sağa uygun değil. Daha önce DYP’ye, Demokrat Parti’ye, Anavatan Partisi’ne gönül vermiş hemşerilerimi İYİ Parti etrafında birleşmeye davet ediyorum” dedi.

24 Haziran’ın Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten Öz, “Artık, yeter söz milletindir deme vakti gelmiştir. Bu tarih de 24 Haziran’dır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/