REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Milletvekili Adayı Şule Türkarslan: “Türkiye tercihini yapacak, 24 Haziran İYİ gelecek”

İYİ Parti Milletvekili Adayı Şule Türkarslan: “Türkiye tercihini yapacak, 24 Haziran İYİ gelecek”

İYİ Parti Milletvekili Adayı Şule Türkarslan, son ana kadar alanlardaki yoğun temposunu sürdürüyor. Her anını vatandaşların arasında geçiren Türkarslan, 24 Haziran öncesindeki son buluşmalarından birini de Sevindik Mahallesi ve pazaryerinde gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2018 Cuma, 19:05

Mahallede vatandaşlarla kucaklaşan, pazar yerinde esnafların derdini dinleyen Şule Türkarslan, baskın seçim döneminin son anlarına yaklaştıklarını belirterek, alanlarda gördükleri ilginin 24 Haziran’in Türkiye’ye İYİ geleceğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Seçimlere ve sonrasına ilişkin değerlendirmeler yapan Şule Türkarslan, “İktidarın kirli oyunları tutmadı, İYİ Parti ve Lideri Meral Akşener’i yarış dışı bırakma çabaları sonuçsuz kaldı” dedi.

Kısa süre içinde çok önemli mesafeler kat ettiklerini dile getiren Şule Türkarslan, “Partimiz kurulalı çok kısa süre geçmesine rağmen rekor bir çabayla tüm il ve ilçelerde teşkilatlanmamızı tamamladık, seçkin kadrolarımız ve adaylarımız ile 24 Haziran baskın seçim yarışında biz de varız dedik. Seçim kararı alınmasının ardından önce Merkezefendi İlçe Başkanı, daha sonra da milletvekili aday adayı olarak alanlardan hiç ayrılmadım. Net bir şekilde gördüğüm, 24 Haziran’ın Türkiye’ye, Denizli’ye iyi geleceğidir” dedi.

Vatandaşların kendilerini bağrına bastığını ve 16 yıllık zulüm iktidarından kurtuluşun reçetesi olarak gördüklerini belirten Türkarslan, “Türkiye ve Denizli yüzünü güneşe dönecek, 24 Haziran sonrası güneş her zamankinden çok daha parlak doğacak. İYİ Parti bu ülkeye İYİ gelecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/