REKLAMI GEÇ

İyi Parti’de bayramlaşma sevinci

İyi Parti’de bayramlaşma sevinci

Denizli’de İyi Parti teşkilatı bayram kutlamasını bugün gerçekleştirdi. İl Başkanı Hasan Akgün eşi ile birlikte tüm partililerle ayrı ayrı bayramlaştı, şeker ikram etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2018 Cumartesi, 14:00

Denizli’de İyi Parti il teşkilatı bayramlaşma programını Ramazan Bayramı’nın ikinci günü parti binasında gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine yoğun bir katılım oldu. Törende Denizli milletvekili adaylarının yanı sıra aday adaylığı başvurusu yapan fakat sıralamaya girmeyen 29 isim de yer aldı.

İl Başkanı Hasan Akgün bayramlaşma törenine eşi Serap Akgün ve henüz yaşını doldurmayan oğlu Hasan ile birlikte geldi. Annesinin yanında puset içinde ilk bayramına katılan küçük Hasan partililer tarafından çok sevildi. İlk kattaki toplantı salonunda gerçekleşen etkinlikte İl Başkanı Hasan Akgün partililere hitaben bir konuşma yaptı.

AKŞENER’İN SELAMI
Kısa süre önce İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener ile telefonda görüştüğünü, tüm Denizli teşkilatına selam gönderdiğini söyleyen Akgün’ün sözleri ayakta alkışlandı. Daha sonra eşi Serak Akgün ile birlikte tüm partilileri tek tek gezerek kolonya ve şeker ikram eden Akgün herkesle bayramlaştı. Pamukkale ve Merkezefendi İlçe teşkilatlarının yer aldığı binada bayramlaşma daha sonra ilçe teşkilatlarında sürdü.

24 HAZİRAN’DAN SONRASI BAYRAM
Etkinlikte konuşan İl Başkanı Hasan Akgün, ” Var olanın yok olanı anlamasına vesile olan Ramazan ayını bitirdik. Özellikle son 10 yılda büyük ekonomik sıkıntılar yaşayan, yolsuzluğun ve yoksulluğun arttığı, insanlığımızı sorgulamamıza sebep olan olayların yaşandığı ülkemizde Ramazan çok daha değerli bir iç hesaplaşma dönemi olmaya başladı” dedi.

BİZ NEREYE GİDİYORUZ?
Sakarya’da bir köpeğe yapılan zaldırıyı hatırlatan İl Başkanı Hasan Akgün, “Bu olay biz nereye gidiyoruz sorusunu bir kez daha gündemimize getirdi. Ülkemiz çok aşikardır ki; iyi yönetilemiyor. Her geçen gün karşımıza bir başka olumsuzluk çıkıyor ama artık diyoruz ki bak iyiler var. Türkiye’nin umudu, ülkemize bir anne şefkati ile yaklaşan genel başkanımız Meral Akşener var. Güneşimizin doğuşu ile aydınlığı, bereketi tüm ülkemizi sarmaya başladı. Son günlerin gündemde olan deyimi ile dip dalgası geliyor İyi Parti iktidarını haber veriyor. Değişimi işaret ediyor.Bir hafta sonra yaşayacağımız ikinci bayramı, demokrasi şölenini müjdeliyor” diye konuştu.

TEŞKİLATLAR İÇİN FİNAL HAFTASI
Parti teşkilatlarının bu güne kadar büyük bir ezveri ile çalıştıklarına işaret eden İl Başkanı Akgün, “Final haftasında daha da büyük bir gayretle çalışıp bir oy daha fazla almamızı sağlayacaklarından şüphem yok. Türkiye’nin ufkuna İyi Parti güneşi doğacak ve güzel ülkemiz hızla normalleşme ve zenginleşme sürecine girecek. 24 Haziran akşamı yeni bir bayramda buluşmak üzere hepiniz Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/