REKLAMI GEÇ

İyi Parti’den SP, DP ve CHP’ye ziyaret

İyi Parti’den SP, DP ve CHP’ye ziyaret

İyi Parti il yönetimi; CHP, Demokrat Parti ve Saadet Partisi’ne ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde ülkenin hızlı demokrasiden uzaklaştığına vurgu yapıldı, 24 Haziran seçimleri sonrası Türkiye’ye demokrasi geleceği kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2018 Çarşamba, 16:05

İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün, ‘Millet İttifakı’ içinde yer alan diğer partilerin il başkanlıklarına ziyaretler gerçekleştirdi. Sırasıyla Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılan ziyaretlerde özgürlükler ve demokrasi ile seçim güvenliği gündeme geldi.

İlk Saadet Partisi’ne gerçekleşti. Akgün ve beraberindekileri burada Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve kurmayları karşıladı. Eryılmaz “Dört parti Millet İttifakı ile birlikte çok güzel bir adım attı. Bu birlikteliğin 24 Haziran’dan sonra milletin sorunlarına çözüm olacağına inanıyorum” diye konuştu.


İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün ise seçimlerin erkene alınmasındaki amacın İyi Parti’yi seçimlerin dışında tutmak olduğunu belirterek, “Saadet Partisi dik duruşu ile bizleri her zaman etkilemiştir. Bu zorlu süreçte de dik duruşlarını göstermeleri, ülkenin menfaatleri yönünde tavır almaları son derece önemlidir. Saadet Partisi dik durmasaydı Türkiye’nin geleceği oldukça karanlıktı” diye konuştu.

Akgün ve beraberindekiler daha sonra Demokrat Parti’yi ziyaret etti. Kafile burada İl Başkanı Aşkın Çelik tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan DP İl Başkanı Çelik, “Millet İttifakı’nın arkasındayız. Meral Akşener ile birlikte yürüme kararı aldık. İmza sürecinde var gücümüzle Akşanar’a destek verdik. Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz” dedi.
İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün ise; “Demokrasinin, hukukun ve adaletin kan kaybettiğini gördük. Türkiye’nin süratle normallleşmesi, parlementer sistemin süratle geri getirilmesi gerekiyor” dedi.

Son ziyaretini CHP’ye gerçekleştiren Akgün burada yaptığı konuşmada, “Erken seçim kararı ile partimi seçimin dışında tutmak istediler. Fakat 15 vatan kahramanı milletvekili ile bu oyun bozuldu. İmza kampanyamızda destek olan Denizli il örgütüne de teşekkür ediyorum. Demokrasiyi savunan partilerin kurduğu Millet İttifakı’nın seçimin kazananı olacağına inanıyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ise genel seçimlerdeki birlikteliğin Denizli ölçeğinde sürmesini dilediklerini söylerken, “Halk bu ittifakı olumlu karşıladı. Sahada bunun yansımasını görüyoruz. Kişisel temennim yerel seçimlerde de bu bütünlüğü korumak” dedi. Akbaba seçim güvenliğine ilişkin Denizli’de endişeleri olmadığını belirterek “Hukukçu arkadaşlarımız örgütlü ve bilinçli şekilde hazır durumdalar. Aksiliklere müdahale edecekler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/