REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’nin Çivril çıkarması

İYİ Parti’nin Çivril çıkarması

İYİ Parti 24 Haziran seçimlerine hızlı başladı. İlk günden itibaren temposunu düşürmeyen İYİ Partililer, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından temposunu daha da artırdı. Partinin tüm milletvekili adayları ile teşkilatlar yarın Çivril’e çıkarma yapacak. Gün boyu ilçede olacak olan İYİ Partililer vatandaşlarla buluşacak, ziyaretler gerçekleştirecek, seçim bürolarının açılışlarını yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2018 Perşembe, 20:28

İYİ Parti milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından sahada çok daha fazla yer almaya başladı. 24 saat boyunca Denizli’yi adım adım gezen İYİ Partililer yarın sabah erken saatlerde Çivril’e çıkarma yapacak.

TÜM MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KATILACAK
İYİ Parti’nin Çivril çıkarmasına tüm milletvekili adayları katılacak. Sabah erken saatlerde il merkezinde bir araya gelecek olan İYİ Parti Milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri saat 09.30’da hareket edecek. İYİ Partililerin ilk durağı Kıralan olacak. Burada vatandaşlar tarafından karşılanacak olan İYİ Parti adayları halkı selamlayacak.
Ardından Çıtak’a geçecek olan İYİ Parti milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri, seçim merkezinin açılışını gerçekleştirecek. Miting havasında geçmesi beklenen Çıtak Seçim Bürosu açılışında milletvekili adayları halkla kucaklaşacak.

ÇİVRİL MERKEZDE YÜRÜYÜŞ, ZİYARET VE MİTİNG
Çivril’e çıkarma yapmaya hazırlanan İYİ Partililerin bir sonraki durağı ilçe merkezi olacak. Burada kalabalık bir grup eşliğinde ilçe turu yapacak olan İYİ Parti milletvekili adayları vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelecek, sorun dinleyecek, iktidara gelmeleri durumunda yapacaklarını anlatacak.

Cuma namazı için ilçe turuna ara verecek olan İYİ Partililer, Saat 14.00’de Çivril İlçe Binası önünde miting düzenleyecek. Partinin tüm adayları burada halka seslenecek, 24 Haziran seçimlerinde destek isteyecek.

GÜMÜŞSU SEÇİM BÜROSU DA AÇILACAK
Çivril merkezde düzenleyecekleri mitingin ardından Işıklı istikametine yönelecek olan İYİ Partililer, Gümüşsu Seçim Bürosu’nun açılışını da yapacak. Daha sonra Irgıllı’yı ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacak olan İYİ Parti milletvekili adayları, ardından Emirhisar, Haydan ve Kızılcasöğüt ziyaretleri gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/