REKLAMI GEÇ

Türkarslan’dan Kale ziyareti

Türkarslan’dan Kale ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathaneleri’ ve bedava ‘kek’ vaadi tartışılırken İyi Parti adayı Şule Türkarslan kahvede vatandaşla buluştu, memleket ve milleti konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2018 Salı, 16:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’daki konuşmasında “Millet kıraathanesi” projesini açıklamasından sonra siyaset arenasında bu konudaki tartışma sürüyor. Kitaplıkların olacaı, çay ve kahvenin ücretsiz verileceği kek ikramının yapılacağı  millet kıraathaneleri üzerindeki tartışma devam ederken İyi Parti’nin hekim milletvekili adayı Şule Türkarslan, Kale’de kıraathanede zaman geçiren çiftçi ile bir araya geldi.

Kale buluşmasında halkla kucaklaşan ve iftar programına katılan Türkarslan daha önce ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında kıraathanelerde oturan vatandaşlarla bir araya gelen Türkaslan, vatandaşın derdini dinledi, projelerini anlattı.

24 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin iyi olacağını söyleyen Türkarslan, “Halkımızın derdi bedava çay ve kek değil. Halkımızın büyük sorunları var. Önemli olan bu sorunları çözmek” dedi.

Ülkede işsiz sayısının arttığını, ekonomik sorunlar nedeniyle köylerde genç nüfusun hızla azaldığını, üreticinin her yıl zararının biraz daha arttığını söyleyen Türkarslan, “Sahada vatandaşlarımızın yanındayız. İnsanlarımız halinden memnun değil. Özellikle çiftçilerimiz çok ciddi sıkıntılar içindeler. Bu sorunların çözümüne yönelik sağlıklı bir adım atıldığını görmedik. 16 yıldır iktidarda olanlar halkı ve halkın sorunlarını unuttu. İyi Parti olarak hep birlikte üreten ve kazanan bir Türkiye hayal ediyoruz” dedi.

Türkarslan, Kale ziyaretinde gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/