REKLAMI GEÇ

Mehmet Uz’a duygulandıran destek

Mehmet Uz’a duygulandıran destek

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP milletvekili adayı Mehmet Uz beklenmedik bir tesadüf ile karşılaştı. Milletvekili adayı ile aynı ismi taşıyan eşini ramazandan önce kaybettiğini söyleyen 60 yaşındaki Hamide Uz, “Bana onu hatırlatıyorsun” dedi gözyaşlarını tutamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2018 Cuma, 10:29

MHP Denizli milletvekili adayı Mehmet Uz dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kentin dört bir yanında üzerinde adı yazılı araçların dolaştığı Uz’a önceki gün sürpriz bir ziyaretçi destek oldu.

Vekil adayı ile aynı ismi taşıyan eşi Mehmet Uz’u Ramazan ayından dört gün önce kaybettiğini söyleyen 60 yaşındaki Hamide Uz, Mehmet Uz’un seçim bürosuna gelerek tanışmak istediğini söyledi.

Durum ise daha sonra anlaşıldı. Mehmet Uz’un seçim araçlarını gördüğü her yerde eşini hatırladığını söyleyen 60 yaşındaki Hamide Uz genç vekil adayına sarılırken gözyaşlarına da hakim olamadı.

Milletvekili Adayı Mehmet Uz’a eşine çok benzediğini ve isimlerinin aynı olduğunu söyleyen Hamide Uz,” Eşimi Ramazan ayından dört gün önce kaybettik. 4 çocuğum var hepimizde Mehmet Uz’un seçim araçlarını ve afişlerini görünce onu hatırlıyoruz. Onun Milletvekili olmasını çok isterim desteklerimiz ve dualarımız onunla beraber, rahmetli eşim vefat etmeden önce her zaman MHP’yi desteklerdi ”dedi.

Biz bu memleketin öz evladıyız diyen Mehmet Uz,” Mehmet amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Biz bu memleketin öz evladıyız. Hamide hanımda benim bir annem. Eşine hem isim olarak hem de görsel olarak benzediğimi belirtti. Biz her zaman onun yanında olmaya devam edeceğiz”dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/